210 3319761, 2810 280040, 6934 541868
Top
 

Βιέννη απευθείας από Ηράκλειο (Εβδομαδιαίο)

Όμορφες εμπειρίες
Βιέννη απευθείας από Ηράκλειο (Εβδομαδιαίο)
690€ κατ'άτομο

Βιέννη απευθείας από Ηράκλειο (Εβδομαδιαίο)

Βιέννη απευθείας από Ηράκλειο (Εβδομαδιαίο)
Στην Βιέννη η τέχνη και ο πολιτισμός είχαν μακρά παράδοση στη Βιέννη, συμπεριλαμβανομένου του θεάτρου, της όπερας, της κλασικής μουσικής και των καλών τεχνών.
Το Burgtheater θεωρείται ένα από τα καλύτερα θέατρα στον γερμανόφωνο κόσμο μαζί με το παράρτημά του, το Akademietheater.
Το Volkstheater Wien και το Theatre in der Josefstadt απολαμβάνουν επίσης καλή φήμη.
Υπάρχει επίσης στην Βιέννη ένα πλήθος μικρότερων θεάτρων, σε πολλές περιπτώσεις αφιερωμένες σε λιγότερο κυρίαρχες μορφές των παραστατικών τεχνών, όπως μοντέρνα, πειραματικά έργα ή καμπαρέ .

Βιέννη 25η Μαρτίου. Τα σημαντικότερα τουριστικά αξιοθέατα περιλαμβάνουν τα αυτοκρατορικά ανάκτορα του Hofburg και του Schönbrunn (επίσης φιλοξενεί τον παλαιότερο ζωολογικό κήπο του κόσμου, Tiergarten Schönbrunn) και το Riesenrad στο Prater.
Τα πολιτιστικά αξιοθέατα περιλαμβάνουν το Burgtheater , το Wiener Staatsoper , τα άλογα Lipizzaner στο spanische Hofreitschule , και τη χορωδία αγοριών της Βιέννης , καθώς και εκδρομές στην περιοχή Heurigen της Βιέννης Döbling.Υπάρχουν επίσης περισσότερα από 100 μουσεία τέχνης, τα οποία μαζί προσελκύουν πάνω από οκτώ εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως.
Τα πιο δημοφιλή είναι τα Albertina , Belvedere , Leopold Museum in the Museumsquartier , KunstHausWien , Bank Austria Kunstforum , το δίδυμο Kunsthistorisches Museum και Naturhistorisches Museum , και το Technisches Museum Wien. Τέλος πρέπει όπως και δείποτε να δοκιμάσετε το γλυκό Sachertorte

Δείτε το Πρόγραμμα Εδώ!

Πατήστε εδώ για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον – Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Βιέννη απευθείας από Ηράκλειο (Εβδομαδιαίο)
  • Προορισμός
  • Αναχωρήσεις
    Ηράκλειο
  • Ώρες αναχώρησης
    Ηράκλειο - Βιέννη
  • Ώρα επιστροφής
    Βιέννη - Ηράκλειο
  • Ημερομηνίες Αναχώρησης
    24/06 κάθε εβδομάδα μέχρι Οκτώβριο

Περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια Ηράκλειο – Βιέννη – Ηράκλειο με απευθείας πτήσεις
Φόροι αεροδρομίου
4 διανυκτερεύσεις στο κεντρικό Kaffeemuhle 3*
Πρωινό καθημερινά
Ξενάγηση στην Βιέννη με Mini Bus
Έλληνας επαγγελματίας ξεναγός
Μεταφορές με Mini Bus από και προς ξενοδοχείο
Χειραποσκευή 10 κιλά
Ταξιδιωτική Ασφάλεια αστικής ευθύνης
1
1η ΗΜΕΡΑ: ΗΡΆΚΛΕΙΟ - ΒΙΕΝΝΗ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την αρχοντική πρωτεύουσα της Αυστρίας την Βιέννη. Άφιξη και αναχώρηση για την ξενάγηση. Θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα της Mαρίας Θηρεσίας, που θεωρείται ισάξιο των Bερσαλλιών. Θα δούμε το ανάκτορο Mπελβεντέρε και θα περιηγηθούμε την περίφημη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Bιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Mουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Iωσήφ, το Kοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Aνακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Eκκλησία του Tάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στον καθεδρικό ναό του Aγ. Στεφάνου και θα περιδιαβούμε στην ιστορική συνοικία της ελληνικής παροικίας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ σας προτείνουμε μια βόλτα για να χαρείτε την φωταγωγημένη πόλη. Θα γνωρίσετε το ιστορικό κέντρο και δείτε και την παλιά ελληνική συνοικία, όπου βρίσκονται τα όμορφα εστιατόρια της περιοχής για καλό φαγητό, εκεί όπου σύχναζαν οι Έλληνες έμποροι τον 19ο αιώνα.
2
2η ΗΜΕΡΑ: ΒΙΕΝΝΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΜΕΡΑ
Πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος τον οποίο μπορείτε να αξιοποιήσετε , απολαμβάνοντας μία ζεστή σοκολάτα (heisse schokolade) και δοκιμάζοντας την παραδοσιακή μηλόπιτα (apfelstrudel). Επίσης μπορείτε να ανέβετε στον Πύργο του Δούναβη με καταπληκτική θέα στην ευρύτερη περιοχή η να νοιώσετε παιδί στο ιστορικό Λούνα Παρκ Prater , με σήμα κατατεθέν την περίφημη Ρόδα που επίσης προσφέρει απλόχερα την θέα στην πόλη.
3
3η ΗΜΕΡΑ: ΒΙΕΝΝΗ-ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΛΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ
Πρόγευμα και αναχώρηση για την ημερήσια προαιρετική εκδρομή στο μαγευτικό Σάλτσμπουργκ, τη γενέτειρα πόλη του Μότσαρτ. Μετά από μία θαυμάσια διαδρομή, τμήμα της οποίας διέρχεται από την εντυπωσιακή περιοχή των Λιμνών της Salzkammergut, θα φτάσουμε στο γραφικό Σάλτσμπουργκ. Εδώ θα περάσουμε από τους κήπους του ανακτόρου Μίραμπελ και τον ποταμό Salzach. Διασχίζοντας τα σοκάκια της πόλης θα επισκεφτούμε το σπίτι του Μότσαρτ. Κατόπιν θα περιηγηθούμε στο Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό της πόλης και το Αβαείο του Αγ. Πέτρου. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και βόλτα στα γραφικά δρομάκια του ιστορικού κέντρου με τις μεσαιωνικές καμάρες και τις περίτεχνες προσόψεις. Όσοι επιθυμούν μπορούν να ανέβουν (με το τρενάκι) στο μεσαιωνικό κάστρο Hohensalzburg, που αποτελεί το βασικότερο αξιοθέατο της πόλης. Πρόκειται για το μεγαλύτερο και καλύτερα συντηρημένο κάστρο της κεντρικής Ευρώπης του 11ου αιώνα. Είναι το σήμα κατατεθέν της πόλης και φαίνεται κυριολεκτικά από παντού, εφόσον είναι χτισμένο στα 119 μέτρα, απ΄όπου και μπορείτε να θαυμάσετε την πόλη από ψηλά, το ποτάμι που τη διασχίζει και την ευρύτερη περιοχή των Άλπεων, με τις χιονισμένες κορυφές. Μαγευτική η εικόνα! Το βράδυ επιστροφή στη Βιέννη.
4
4η ΗΜΕΡΑ: ΒΙΕΝΝΗ-ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΑ ΔΑΣΗ-ΜΑΓΙΕΡΛΙΝΓΚ-ΜΠΑΝΤΕΝ
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια σας προτείνουμε μια εκδρομή για τα περίχωρα της Βιέννης, τα περίφημα Bιεννέζικα Δάση. Πρώτα θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού το Xαϊλιγκενκρόιτς. Κατόπιν στην τοποθεσία Mάγιερλινγκ, θα δούμε το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Aψβούργων, γνωστό από τη θλιβερή ιστορία του πρίγκιπα Pοδόλφου, τελευταίου διάδοχου του Θρόνου και της Mαρίας Bετσέρα και τέλος θα κλείσουμε την εκδρομή μας με επίσκεψη και γνωριμία της γνωστής λουτρόπολης Mπάντεν. Χρόνος ελεύθερος.
5
5η ΗΜΕΡΑ: ΒΙΕΝΝΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Βιέννης , για την πτήση της επιστροφής , γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις από την υπέροχη αυτή πόλη.

Περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια Ηράκλειο – Βιέννη – Ηράκλειο με απευθείας πτήσεις
Φόροι αεροδρομίου
4 διανυκτερεύσεις στο κεντρικό Kaffeemuhle 3*
Πρωινό καθημερινά
Ξενάγηση στην Βιέννη με Mini Bus
Έλληνας επαγγελματίας ξεναγός
Μεταφορές με Mini Bus από και προς ξενοδοχείο
Χειραποσκευή 10 κιλά
Ταξιδιωτική Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνονται

• • ΕΙΣΟΔΟΙ ΜΟΥΣΕΙΩΝ- ΑΝΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ Βιεννέζικα Δάση 50€ το άτομο. • Ολοήμερη (12 ώρες) στο Σαλτσμπουργκ 140€ το άτομο Ο,ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ Ή ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ

Σημειώσεις

Οι ξεναγήσεις, εκδρομές περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν. To πακέτο είναι κοστολογημένο με σημερινές τιμές και διαθεσιμότητα (25/5/2024)

Κρατήσεις και κλείδωμα της τιμής γίνονται με προκαταβολή το 50% της τιμής.

Η κράτηση προϋποθέτει πως έχετε αποδεχτεί τους όρους συμμετοχής που αναγράφονται στο site μας www.roundtravel.gr

Τι αξίζει να δείτε  στην Βιέννη

Τα ανάκτορα του Μπελβεντέρε:

Το Μπελβεντέρε είναι ένα απο τα πιο δημοφηλές αξιοθέατα της Βιέννης. Αποτελείται από δύο παλάτια, το πάνω και το κάτω Μπελβεντέρε που μοιράζονται έναν μεγαλοπρεπή βασιλικό κήπο που είναι χωρισμένος σε τρία επίπεδα. Το πρώτο συμβολίζει τα τέσσερα στοιχεία της φύσης. Το δεύτερο είναι ο Παρνασσός και το τρίτο ο Όλυμπος.

Το ‘Ανω παλάτι του Μπελβεντέρε έχει μια πολύ λεπτομερή πρόσοψη και εκεί διοργανόνονταν όλες οι γιορτινές περιστάσεις. Σήμερα, εκτός από το εντυπωσιακό εσωτερικό του με τις εντυπωσιακές σκάλες, την εκκλησία και το Μαρμάρινο Χολ, το κτήριο στεγάζει σημαντικές συλλογές έργων τέχνης του 19ου και 20ου αιώνα.

Στο Κάτω Παλάτι του Μπελβεντέρε φιλοξενείται σήμερα το μουσείο της Αυστριακής Μπαρόκ τέχνης, στα βασιλικά δωμάτια που κάποτε χρησιμοποιούσε καθημερινά ο Πρίγκιπας Ευγένιος. Κάτω από τη στέγη του κτηρίου βρίσκονται δημιουργήματα από γλύπτες και καλλιτέχνες που βοήθησαν στην δημιουργία της πόλης, την Χρυσή εποχή της Βιέννης.

Το παλάτι και οι κήποι του Σένμπρουν

Το παλάτι ήταν η καλοκαιρινή κατοικία της αυτοκρατορικής οικογένειας και πήρε το όνομά του από μια πηγή που βρέθηκε στο σημείο. Θεωρείται άξιο επίσκεψης όχι μόνο εξαιτίας της άψογης αρχιτεκτονικής του αλλά και για το όμορφο περιβάλλον του αφού περιλαμβάνει έναν κήπο που το κάνει να μοιάζει με πάρκο. Ακόμα ένα Μπαρόκ παλάτι που κάποτε χρησιμοποιούνταν από την αυτοκράτειρα Μαρία Τερέζα, με περισσότερα από 1.400 δωμάτια και διαμερίσματα. Οι επισκέπτες μπορούν να δουν τις πλούσια επιπλωμένες βασιλικές κρεβατοκάμαρες και την αίθουσα πρωινού με τα έργα τέχνης.

Το πάρκο και οι πολυτελές κήποι χαρακτηρίζονται ως μνημείο κληρονομιάς της UNESCO.

Το παλάτι του Χόφμπουργκ

Ιστορικά ίσως είναι και το πιο σημαντικό από τα παλάτια της Βιέννης. Καλύπτει μια έκταση 59 στρεμμάτων με 18 ομάδες κτηρίων, 19 αυλές και 2.600 δωμάτια.Ήταν η έδρα της Αυστριακής εξουσίας για πάνω από έξι αιώνες αφού ήταν η επίσημη κατοικία κάθε κυβερνήτη της χώρας Το μεγαλοπρεπές συγκρότημα αποτελείται από πολλά διαφορετικά κτήρια που αντικατοπτρίζουν σε διάφορες ιστορικές περιόδους όπως εκείνες των Γοτθικών , Αναγεννησιακών, Μπαρόκ και Ροκοκό κινημάτων. Περιλαμβάνει επίσης και τα κάποτε αυτοκρατορικά διαμερίσματα, μουσεία, την εθνική βιβλιοθήκη της Βιέννης και την Ισπανική Σχολή Ιππασίας γνωστή και ως Winter Riding School.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας