210 3319761, 2810 280040, 6934 541868
Top
 

Κρουαζιέρες στη Δυτική Μεσόγειο

Ζήστε το απέραντο γαλάζιο...
Κρουαζιέρες στη Δυτική Μεσόγειο
583€ κατ'άτομο
7 ήμερες Κρουζιέρες από Πειραιά!

Κρουαζιέρες στη Δυτική Μεσόγειο

Η Βενετία είναι μια πόλη που αναπνέει ιστορία και πολιτισμό. Με τα κανάλια της να διαπλέουν την πόλη σαν αρτηρίες, η Βενετία προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι στο παρελθόν. Από την εποχή της δόξας της ως μια από τις ισχυρότερες θαλάσσιες δυνάμεις του μεσαιωνικού κόσμου έως τη σημερινή της εικόνα ως μνημείο τέχνης και αρχιτεκτονικής, η Βενετία παραμένει ένας μαγνήτης για τους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.

Το Μπάρι είναι μια πανέμορφη πόλη στο νότιο τμήμα της Ιταλίας, που βρίσκεται στην περιοχή της Πουλίας. Είναι γνωστό για την πανέμορφη παραθαλάσσια του λεωφόρο, τα ιστορικά της μνημεία και τον πλούτο της πολιτιστικής κληρονομιάς της.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Μπάρι είναι η εντυπωσιακή του παλιά πόλη, η οποία είναι περιτριγυρισμένη από τα ιστορικά τείχη και τα γραφικά στενά δρομάκια. Η Βασιλική του Αγίου Νικολάου είναι ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της πόλης, με τον εντυπωσιακό της ρωμανικό ναό και τον όμορφο μπαρόκ πύργο της.

Το Σπλιτ είναι μια μαγευτική πόλη που βρίσκεται στην πανέμορφη ακτή της Αδριατικής Θάλασσας, στην περιοχή της Δαλματίας στην Κροατία.

Η πόλη είναι γεμάτη από πανέμορφα στενά, πλακόστρωτα δρομάκια και παραδοσιακά κτίρια, δίνοντας μια αίσθηση μεσαιωνικής γοητείας σε κάθε γωνιά της. Η ζωντανή παραλιακή λεωφόρος της Ρίβα, με τα καφέ και τα εστιατόρια με θέα στη θάλασσα, προσφέρει μια άνετη ατμόσφαιρα για τους επισκέπτες να απολαύσουν την κροατική φιλοξενία και την τοπική κουζίνα.

MSC OPERA-FROM-PIREAUS

MSC SINFONIA-FROM-PIREAUS

Πατήστε εδώ για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον – Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Πανόραμα Δαλματιικών Ακτών Κροατίία,, Μαυροβούνιιο,, Σλοβενίία
ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΙΚΑΙΑ & ΓΑΛΛΟΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ
  • Προορισμός
  • Αναχωρήσεις
    από Πειραιά
  • Ημερομηνίες Αναχώρησης
    Αναχωρήσεις: Δείτε κατάλογο αναχωρήσεων / τιμών

Περιλαμβάνονται

Λιμενικούς φόρους
Πλήρη διατροφή στο πλοίο κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας
Χρήση πισίνας, Jacuzzi, γυμναστηρίου κ.ο.κ.
Όλη τη διασκέδαση στο πλοίο (shows, Gala κ.ο.κ.)
Φιλοδωρήματα
Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης

Εγγραφείτε στο Newsletter μας