210 3319761, 2810 280040, 6934 541868
Top
 

Ιταλία

Round Travel / Ιταλία

Ιταλία

Η Ευρώπη, που σύμφωνα με τον μύθο ήταν μια όμορφη κοπέλα που την απήγαγε ο Δίας με την μορφή λευκού ταύρου, είναι στην πραγματικότητα η Ηπειρος είχε  την μεγαλύτερη πολιτιστική και οικονομική άνθιση, λόγω του βρίσκεται στην εύκρατη ζώνη και πολλές χώρες του νότου της έχουν αυτό το ηλιόλουστο και καρπερό Μεσογειακό κλίμα.

Η Ευρώπη έχει κάτι για τον καθ΄ενα. Κοσμοπολίτικες ακτές, ήσυχες λίμνες και υπέροχα ποτάμια.  Κάστρα χτισμένα από πέτρα και Ιστορία, Μουσεία και αξιοθέατα με μνήμες αιώνων, σύγχρονες πόλεις γεμάτες χλυδάτα πολυκαταστήματα και αγορές με αγαθά από όλο τον κόσμο. Νυχτερινά σόου, πολύβουα μπαρ και κοσμοπολίτικα εστιατόρια έτοιμα να ικανοποιήσουν και τους ποιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Ένα ταξίδι σε οποιαδήποτε Ευρωπαική Μεγαλούπολη αποτελεί μια διαφορετική εμπειρία ζωής. Είναι ένα παράθυρο στον Κόσμο που άνοιξαν οι Ελληνες και που καθ΄ενας από εμάς αξίζει να ρίξει μια ματιά έστω μια φορά στην ζωή του.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Χρήσιμες πληροφορίες...

Χώρα
Ιταλία
Ταξιδιωτικά Έγγραφα
Απαραίτητο διαβατήριο ή ταυτότητα να βρίσκεται σε ισχύ.
Γλώσσα
Ιταλικά, Αγγλικά
Νόμισμα
Ευρώ
Έκταση (km2)
301.338 (km2)
Πληθυσμός
60,36 εκατομμύρια (2019)
Ηλεκτρικό
230V
Συγκοινωνίες
Τρένο, Μετρό, Λεωφορείο, Ταξί

Οικονομία

Η οικονομία της Ιταλίας βασίζεται στη γεωργία, στη βιομηχανία και σε άλλες παροχές υπηρεσιών. Αυτές είναι η παραγωγή του κρασιού, η παραγωγή του ελαιόλαδου καθώς και η κατασκευή τυροκομικών προϊόντων όπως η ξακουστή παρμεζάνα. Επίσης η οικονομία της Ιταλίας χαρακτηρίζεται και από τις κατασκευαστικές εταιρείες που παράγουν μηχανές, αεροπλάνα.

Λίγα λόγια για την Ιταλία...

Η Ιταλία είναι μια σύντομη απόδραση από την καθημερινή ρουτίνα που σε ταξιδεύει στις πόλεις της και στην επαρχίας της με ένα μωσαϊκό ασύγκριτης ομορφιάς.

Ταξίδια

Γύρος Ιταλίας από Ηράκλειο

Μια καλή “γεύση” της Ιταλίας, από τις ωραιότερες Μεγαλουπόλεις της.

8 ημέρες
Γύρος Γαλλίας Καλοκαίρι Οδική

Μια καλή “γεύση” της Γαλλίας, από τις ωραιότερες Μεγαλουπόλεις της.

12 ημέρες
Τοσκάνη - Cinque Terre - Γένοβα 6 ημέρες Καλοκαίρι

Τοσκάνη – Cinque Terre – Γένοβα 6 ημέρες Πάσχα κ’ Αγίου Πνεύματος. H Ιταλία ένα μέρος που καταφέρνει και αποτυπώνει όλη την κλασική ομορφιά της. Κάντε Κράτηση Τώρα

6 ημέρες
Ρώμη - Νάπολη - Μαγευτική Αμαλφιτάνα - Κάπρι Πάσχα

Αμπελώνες, περιβόλια με εσπεριδοειδή, πανέμορφα χωριουδάκια στις πλαγιές των λόφων, στην μοναδική εκδρομή Ρώμη – Νάπολη – Κάπρι από Ηράκλειο.

8 ημέρες
Ρώμη - Βατικανό - (Φλωρεντία) 5 ημέρες Ιούλιος έως Αύγουστος

Ρώμη – Βατικανό – Φλωρεντία 4-5 ημέρες με Sky + 100€ από & προς Ηράκλειο/Χανιά/επαρχία. Κλασική πρωτεύουσα: δεν χάνει τη λάμψη της ποτέ. Κάντε κράτηση τώρα! Δεν θα τη βαρεθείτε ποτέ, δεν χάνει τη λάμψη και Το μοναδικό στιλ της, ένα υπαίθριο Μουσείο που το βράδυ σας χαρίζει την Ιταλική Dolce Vita. Η Ρώμη είναι μια πόλη που πολύ δύσκολα θα την εξαντλήσετε. Κάντε κράτηση τώρα!

5 ημέρες
Ρώμη - Βατικανό - Φλωρεντία Αγίου Πνεύματος 4 ημέρες

Ρώμη – Βατικανό – Φλωρεντία. Κλασική πρωτεύουσα: δεν χάνει τη λάμψη της ποτέ. Κάντε κράτηση τώρα!

4 ημέρες
Κλασική Ιταλία Καλοκαίρι 8 ημέρες

Κλασικός Γύρος Ιταλίας. 8 μέρες Βενετία, Βερόνα, Φλωρεντία, Σιέννα, Ρώμη. Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με πρωινό καθημερινά. Κάντε Κράτηση Τώρα!

8 ημέρες
Nότιος Ιταλία - Σικελία – Απουλία οδικώς

Nότιος Ιταλία – Σικελία – Απουλία οδικώς . Επισκεφτείτε την Όμορφη Ιταλία , περπατήστε Στην Ουμπρια και την Τοσκάνη.Κάντε Κράτηση Τώρα!

8 ημέρες
Ιταλικό Πανόραμα 7 ημέρες Ιούνιος οδική

Ιταλικό Πανόραμα. Μια καλή “γεύση” της Ιταλίας, από τις ωραιότερες Μεγαλουπόλεις της.

7 ημέρες
Τοσκάνη - Cinque terre - Ρώμη Καλοκαίρι

Τοσκάνη – Cinque terre – Ρώμη Καλοκαίρι. Υπάρχει ένα μέρος στην Ιταλία που καταφέρνει και αποτυπώνει όλη την κλασική ομορφιά της. Κάντε Κράτηση Τώρα!

6 ημέρες
Γύρος Σικελίας 8 ημέρες Καλοκαίρι

Δεν είναι όμως μόνον η Ιστορία που κάνει τους χιλιάδες καλοκαιρινούς επισκέπτες να γοητεύονται από το νησί, είναι και η μεσογειακή του ομορφιά, με μαγευτικές παραλίες και τουριστικά θέρετρα .Κάντε Κράτηση Τώρα!

8 ημέρες
Κλασική Ιταλία Καλοκαίρι 8 ημέρες

Κλασικός Γύρος Ιταλίας. 6 μέρες Βενετία, Βερόνα, Φλωρεντία, Σιέννα, Ρώμη. Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με πρωινό καθημερινά. Κάντε Κράτηση Τώρα!

7 ημέρες
Βενετία 4 ημέρες Καλοκαίρι

Ιταλικό Πανόραμα Καλοκαίρι. Μια καλή “γεύση” της Ιταλίας, από τις ωραιότερες Μεγαλουπόλεις της.

4 ημέρες
Κλασικός Γύρος Ιταλίας 7 ημέρες Αγίου Πνεύματος

Κλασικός Γύρος Ιταλίας 7 ημέρες Αγίου Πνεύματος. Ταξίδι στην πανέμορφη Ιταλία, 7 ημέρες με μαγευτικά τοπία. Κάντε Κράτηση τώρα!

7 ημέρες
Γύρος Ιταλίας 7 ημέρες Καλοκαίρι

ΓΥΡΟΣ ΙΤΑΛΙΑΣ 7ημ. Ρώμη, Φλωρεντία, Μπολόνια, Βενετία, Βερόνα, Μιλάνο, Κόμο, Λουγκάνο. Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με πρωινό καθημερινά. . Κάντε Κράτηση Τώρα!

7 ημέρες
Πανόραμα Σαρδηνίας Αγίου Πνεύματος

Σαρδηνία-Κορσική 8 ήμερη εκδρομή με πολλές περιηγήσεις . Μην το χάσετε!!! Κάντε Κράτηση Τώρα!

8 ημέρες
Λίμνες Βόρειας Ιταλίας - Ελβετία Πάσχα & Αγίου Πνεύματος

Λίμνες Βόρειας Ιταλίας – Ελβετία Πάσχα & Αγίου Πνεύματος. Η Ιταλία είναι ο ιδανικός τουριστικός προορισμός για να αφεθεί και να παρασυρθεί κάποιος από την ομορφιά της Κάντε κράτηση τώρα!

5, 6 ημέρες
Βόρεια Ιταλία - Τσίνκουε Τέρρε Μάιος

Βόρεια Ιταλία – Τσίνκουε Τέρρε Μάιος. Ένα μοναδικό οδοιπορικό από το Μιλάνο μέχρι και τα χωριά Τσίνκουε Τέρρε. Κάντε Κράτηση τώρα!

6 ημέρες
Νότια Ιταλία - Απουλία Πάσχα

Πάσχα στις πιο αυθεντικές Ιταλικές Πόλεις. Οργανωμένο οδειπορικό από την Νάπολη μέχρι το μεγευτικό Pozitano.

8 ημέρες
Κλασικός Γύρος Ιταλίας 8 ημέρες

Κλασικός Γύρος Ιταλίας 8 ημέρες. Ένα εξαιρετικό οδικό ταξίδι 8 ημερών που μένει αξέχαστο και δεν απογοητεύει ποτέ! Κάντε Κράτηση τώρα!!

8 ημέρες