210 3319761, 2810 280040, 6934 541868
Top
 

Πανόραμα Ελβετίας απευθείας από Ηράκλειο

Πανόραμα Ελβετίας απευθείας από Ηράκλειο
1150€ κατ'άτομο

Πανόραμα Ελβετίας απευθείας από Ηράκλειο 

Πανόραμα Ελβετίας απευθείας από Ηράκλειο
Η χώρα των Άλπεων, της σοκολάτας, των ρολογιών, των σουγιάδων με ονομασία προέλευσης, των 1500 λιμνών και της αιώνιας ειρήνης είναι η αγαπημένη μας Ελβετία.
Μία χώρα όμορφη και γαλήνια, με χιονισμένα βουνά που καθρεφτίζονται σε κρυστάλλινες λίμνες, πλούσια δάση, μικρά χωριά με ξύλινες σκεπές και ανθισμένα περβάζια.
Με πεντακάθαρες πόλεις με γραφικές γειτονιές πλούσιες σε αξιοθέατα, με λιθόστρωτα δρομάκια, αρχοντικά κτίρια, προσεγμένα καφέ και εστιατόρια.
Ο απόλυτος συνδυασμός του ανέγγιχτου φυσικού και αστικού τοπίου!
Η Ελβετία αποτελεί έναν πολύ όμορφο ταξιδιωτικό προορισμό για κάθε εποχή του χρόνου!

Το Ίνσμπρουκ αποτελεί μια πόλη στη δυτική Αυστρία και είναι η πρωτεύουσα του ομοσπονδιακού κρατιδίου του Τιρόλου. Η ονομασία της πόλης μεταφράζεται ως “γέφυρα πάνω από τον ποταμό Ινν.” Έχει την τιμή να φιλοξένησε δύο φορές τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, το 1964 και το 1976, και βρίσκεται σε υψόμετρο 575 μέτρων. Η πόλη ανέδειξε την εποχή του 15ου και 16ου αιώνα, ευημερώντας χάρη στη Δυναστεία των Αψβούργων, οι οποίοι επέλεξαν το Ίνσμπρουκ ως την κατοικία τους. Σε αυτήν την περίοδο κατασκευάστηκαν τα εντυπωσιακά παλάτια της πόλης.

Η Ελβετία αποτελεί έναν πολύ όμορφο ταξιδιωτικό προορισμό για κάθε εποχή του χρόνου! 

Δείτε το Πρόγραμμα Εδώ!

Πατήστε εδώ για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον – Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Γύρος Γαλλίας Καλοκαίρι Οδική
Πανόραμα Ελβετίας απευθείας από Ηράκλειο
 • Προορισμός
 • Αναχωρήσεις
  Αθήνα
 • Ώρες αναχώρησης
  23/7 Ηράκλειο–Γενεύη (LX2351)12.35‐14.45
 • Ώρα επιστροφής
  27/ 7 Γενεύη–Ηράκλειο (LX2348)21.25‐01.30(Άφιξη 28/07)
 • Ημερομηνίες Αναχώρησης
  23 Ιουλίου ‐ 27 Ιουλίου

Περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις Ηράκλειο – Γενεύη καιεπιστροφήΓενεύη‐Ηράκλειο.
Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωναμετοπρόγραμμα.
Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία:

• Alpha Palmiers ή De La Paix στη Λοζάνη • Crowne Plaza ή παρόμοιο στη Ζυρίχη

Πρωινό μπουφέ καθημερινά
Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικόπρόγραμματηςεκδρομής.
Το τρένο Alpein Express από Κούρ – Σαιν Μόριτζ ‐ Κούρ
Έμπειρος Αρχηγός–Συνοδός τουγραφείουμας.
Μίααποσκευή μέχρι23κιλά.
Μίαχειραποσκευήμέχρι8κιλά.
Φ.Π.Α
Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
1
1ΗΗμέρα:Τρίτη 23 Ιουλίου: Γενεύη–Λοζάνη
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Γενεύη με την καρτποσταλική ομορφιά, την πόλη των διπλωματών αλλά και τη πόλη των πάρκων όπως συχνάαποκαλείται. Είναι μια πανέμορφη και πολυπρόσωπη πόλη κτισμένη στις όχθες της λίμνης Λεμάν. Η ιδιαίτερη γοητεία της Γενεύης συνίσταται στην ελβετική οργάνωση,στην γαλλική επιρροή στην γλώσσα, την εκλεκτή κουζίνα της και την νυχτερινήδιασκέδαση. Η Γενεύη είναι η πρωτεύουσα του ομώνυμου καντονιού και η δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της Ελβετίας, μετά από τη Ζυρίχη. Θεωρείται σημαντική πόλη λόγω της παρουσίας πολυάριθμων διεθνών οργανισμών, συμπεριλαμβανομένης της ευρωπαϊκής έδρας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών(ΟΗΕ). Η οικονομία της Γενεύης είναι προσανατολισμένη στις υπηρεσίες. Στην πόληεδρεύουν πολλές σημαντικές τράπεζες και αποτελεί επίσης σημαντικό κέντροεμπορίου. Η περιήγησή μας στη γοητευτική πόλη με θέα το επιβλητικό Μον Μπλαν αρχίζει ευθύς αμέσως. Το Δημαρχείο, η Παλιά Πόλη με τα μεσαιωνικά κτίρια και τονπερίφημο Καθεδρικό Ναό, τα κτίρια της Ευρωπαϊκής Έδρας των Ηνωμένων Εθνών, ηΈδρα του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού, τα παραλίμνια πάρκα, καθώς και το σημείοστο οποίο άφησε την τελευταία της πνοή η αυστριακή αυτοκράτειρα Σίσι, είναι μερικά από τα mustsee αυτής της αριστοκρατικής πόλης. Επιβίβαση στο πούλμαν και μεταφορά στην κοντινή Λοζάνη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.
2
2ΗΗμέρα:Τετάρτη 24 Ιουλίου:Λοζάνη‐Μοντρέ– Γκριγιέρ
Πρωινό στο ξενοδοχείο, επιβίβαση στο πούλμαν για την ξενάγηση μας στη Λοζάνη.Στην περιήγηση μας στην παλιά πόλη της Λοζάνης, θα δούμε το πάρκο Μον Ρεπό, την Πλατεία Ντε λα Ριπόν με το Μέγαρο Ρουμίν, τον Καθεδρικό Ναό της Νοτρ Νταμ, τη συνοικία Ουσύ πάνω στη λίμνη Λεμάν, το Ολυμπιακό Μουσείο και το ιστορικό πολυτελές ξενοδοχείο Μπο Ριβάζ. Μέσω της περιήγησης μας στην πόλη τηςΛοζάνης, επιβεβαιώνουμε τις φήμες ότι πρόκειται για μια από τις πιο πράσινεςπόλεις της Ευρώπης. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για Μοντρέ. Η κοσμοπολίτικη κωμόπολη του Μοντρέ, θέρετρο της αριστοκρατίας των αρχών του20ού αιώνα και γνωστή για το ομώνυμο μουσικό φεστιβάλ που διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι, διατηρεί ανέπαφη κάτι από την ποιότητα μιας εποχής που μπορεί ναπέρασε ανεπιστρεπτί, άφησε όμως ξεκάθαρα το στίγμα της. Στο παραλίμνιο κάστρο Σιγιόν που καθρεφτίζεται περήφανα στα νερά της λίμνης Λεμάν βγάζουμε φωτογραφίες και συνεχίζουμε για Γκριγιέρ. Διαφορετικό το σκηνικό που θα συναντήσουμε, μια κουκλίστικη καστροπολιτεία που μοιάζει ξεχασμένη στον ύπνοτηςωραίαςκοιμωμένης,ανέγγιχτηαπότοάγχοςκαιτονσύγχρονο ρυθμόζωής. Χτισμένη σε ένα ύψωμα πάνω από τη πεδιάδα του Σάαν ποταμού με την εξαιρετική μεσαιωνική αρχιτεκτονική, το Γκριγιέρ είναι γεμάτο από καλοδιατηρημένα μικρά μαγαζάκια μεσου βενίραλλά και delicatessen, η θαυμάσια διατηρημένη μεσαιωνική πόλη μας κατακτά με τον πρώτο περίπατο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στηΛοζάνηκαιδιανυκτέρευση.
3
3ΗΗμέρα:Πέμπτη 25 Ιουλίου:Λοζάνη–Βέρνη–Ζυρίχη
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και θα αναχωρήσουμε για την ομοσπονδιακή έδρα τηςκυβέρνησης, την κομψή Βέρνη. Η πόλη είναι κτισμένη σε μια καμπή του ποταμούΆαρ, με φόντο τις μεγαλοπρεπείς Άλπεις. Το ιστορικό κέντρο της πόλης είναι ένασπάνιο δείγμα αυτούσια διατηρημένης μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής. Κατά τηνπεριήγησή μας στην πόλη θα δούμε μεταξύ άλλων τον Πύργο του Ρολογιού, πουφιλοξενεί το περίφημο μεσαιωνικό αστρονομικό ρολόι, τον Καθεδρικό Ναό, το σπίτιστο οποίο διέμενε ο Άλμπερτ Αϊνστάιν, ο οποίος διατύπωσε τη θεωρία τηςσχετικότητας όταν δούλευε ως υπάλληλος στο γραφείο διπλωμάτων ευρεσιτεχνίαςτης Βέρνης κ.ά. Στη συνέχεια, θα αναχωρήσουμε για τη Ζυρίχη, τη μεγαλύτερη πόλητης Ελβετίας, το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της χώρας και «νομισματική»πρωτεύουσα της Ευρώπης. Η Ελβετική αυτή μητρόπολη περιτριγυρίζεται απόκατάφυτους λόφους, ενώ το υγρό στοιχείο κυριαρχεί, καθώς τόσο ο ποταμός Λίματ που την τέμνει στα δύο, όσο και η λίμνη της Ζυρίχης καθορίζουν τη γεωγραφία τηςπόλης. Γνωστή κατά τους ρωμαϊκούς χρόνους ως Turicum, η Ζυρίχη αναπτύχθηκε τον μεσαίωνα και το 1351 έγινε το πέμπτο μέλος στην ελβετική συνομοσπονδία (που εκείνη την περίοδο ήταν μια συνομοσπονδία ανεξάρτητων κρατών). Στην πόληαυτή ιδρύθηκε το 1916 το περίφημο CabaretVoltaire, όπου γεννήθηκε τοκαλλιτεχνικό κίνημα του Ντανταϊσμού. Στην περιήγηση θα δούμε, μεταξύ άλλων, τη διεθνούς φήμης λεωφόρο με τις μεγάλες τράπεζες και τα μοντέρνα καταστήματα, τη Μπανχοφστράσσε, τον Καθεδρικό Ναό, το ναό Φράουμυνστερ με τα βιτρώ του Σαγκάλ, το Δημαρχείο, την εκκλησία του Αγίου Πέτρου με τον μεγαλύτερο δίσκο ρολογιού στην Ευρώπη (με διάμετρο 8,7 μ.), την πλατεία Μυνστερχόφεν, με τα διακοσμημένα σπίτια των συντεχνιών και το Λίντερχοφ, την ιστορική τοποθεσία τουρωμαϊκού και μεσαιωνικού κάστρου με τον περίφημο τάφο, στον οποίο αναγράφεται η λέξη Turicum, που λέγεται ότι μετεξελίχθηκε σεZurich (Ζυρίχη). Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στη Ζυρίχη, διανυκτέρευση.
4
4ΗΗμέρα:Παρασκευή 26 Ιουλίου: Ζυρίχη–Κούρ–Σαιν Μόριτζ (Αλπικό Τρένο)
Πρωινό και αναχώρηση για μια ολοήμερη εκδρομή στο παγκοσμίου φήμης χιονοδρομικό κέντρο Σαιν Μόριτζ το οποίο είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1580μ με γραφικά σαλέ και πολυτελή ξενοδοχεία για υψηλών προϋποθέσεων χειμερινές διακοπές. Μετά από μια θαυμάσια διαδρομή φθάνουμε στο Κούρ. Θα πάρουμε το Αλπικό τρένο Express με κατεύθυνση το ξακουστό χιονοδρομικό κέντρο του Σαιν Μόριτζ. Η διαδρομή ξετρελαίνει, μέσα από δάση, λίμνες και παγετώνες. Χρόνοςελεύθερος για να κάνετε τις βόλτες σας και να γευτείτε τοπικές λιχουδιές, όπως το περίφημο φοντύ τυριών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
5
5ΗΗμέρα:Σάββατο 27 Ιουλίου:Ζυρίχη–Λουκέρνη‐ Ιντερλάνκεν–Γενεύη
Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για την κουκλίστικη Λουκέρνη. Περιήγηση στην εντυπωσιακή παλιά πόλη με τις χρωματιστές προσόψεις τωνσπιτιών, τα πλακόστρωτα δρομάκια και τις στολισμένες με σιντριβάνια μικρέςπλατείες. Σπουδαίο αξιοθέατο είναι η ξύλινη σκεπαστή μεσαιωνική γέφυρα Καπελμπρίκε που απεικονίζει την ιστορία της πόλης σε 120 πίνακες ζωγραφισμένους σε ξύλο, το παλιό Δημαρχείο και το λιθόστρωτο ιστορικό κέντρο δίνουν στην πόλη μια παραμυθένια χροιά. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για Ιντερλάνκεν, την πόλη μεταξύ των λιμνών όπως σημαίνει το όνομα του. Θα περπατήσουμε στην λεωφόρο Χέεβεκ με τις καρυδιές και τις ινδικές καστανιές και θα θαυμάσουμε τιςμοναδικές ομορφιές της πόλης. Επιπλέον, θα έχουμε ελεύθερο χρόνο προκειμένουνα απολαύσουμε τη βόλτα μας ή τον καφέ μας στην πόλη. Το απόγευμα θαεπιβιβαστούμε στο λεωφορείο με προορισμό το αεροδρόμιο της Γενεύης και τηνπτήση επιστροφής μας στο Ηράκλειο, μεταφέροντας στις αποσκευές μας σουβενίρ και στο μυαλό μας «καρτ ποστάλ» μιας χώρας που κερδίζει τον ταξιδιώτη με την παραμυθένια γοητεία και την απαράμιλλη κομψότητά της. Και κάπου εκεί δίνουμε νοερά την υπόσχεση πως θα γυρίσουμε ξανά κοντά της.

Περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις Ηράκλειο – Γενεύη καιεπιστροφήΓενεύη‐Ηράκλειο.
Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωναμετοπρόγραμμα.
Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία:

• Alpha Palmiers ή De La Paix στη Λοζάνη • Crowne Plaza ή παρόμοιο στη Ζυρίχη

Πρωινό μπουφέ καθημερινά
Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικόπρόγραμματηςεκδρομής.
Το τρένο Alpein Express από Κούρ – Σαιν Μόριτζ ‐ Κούρ
Έμπειρος Αρχηγός–Συνοδός τουγραφείουμας.
Μίααποσκευή μέχρι23κιλά.
Μίαχειραποσκευήμέχρι8κιλά.
Φ.Π.Α
Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν Περιλαμβάνονται

 Φόροι Αεροδρομίου και Φόροι Ξενοδοχείων: 245€  Είσοδοισεμουσεία,αρχαιολογικούςχώρους,θεάματακαιγενικάόπουαπαιτ είται.  Ό,τι ρητά αναφέρεταισανπροαιρετικόήπροτεινόμενο.  Προαιρετική Ενισχυμένη Ασφάλεια Covid (20€).

Εγγραφείτε στο Newsletter μας