210 3319761, 2810 280040, 6934 541868
Top
 

Μπαλί – Κουάλα Λουμπούρ – Σιγκαπούρη Ιούνιος

ΝΑΟΙ & ΟΡΥΖΩΝΕΣ - ΟΥΜΠΟΥΝΤ ΕΞΩΤΙΚΗ-ΠΡΟΣΙΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ
Μπαλί – Κουάλα Λουμπούρ – Σιγκαπούρη Ιούνιος
1790€ κατ'άτομο
Ε ΞΩΤ Ι ΚΗ - ΠΡΟΣΙ ΤΗ ΠΟΛ Υ Τ Ε Λ Ε Ι Α
Σπήλαια Μπατού, Πουτρατζάγια, Μάλακα, Ούμπουντ, Ουλουβάτου, Τάνα Λοτ,
Ούλουν Ντάνου, ορυζώνες Τεγαλαλάνγκ, Tirta Empoul, Τεγκενουνγκάν

Μπαλί – Κουάλα Λουμπούρ – Σιγκαπούρη Ιούνιος

Μπαλί – Κουάλα Λουμπούρ – Σιγκαπούρη Ιούνιος
Μπαλί, το όμορφο νησί της Ινδονησίας που τραβάει όλα τα βλέμματα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η οικονομία του νησιού βασίζεται στον τουρισμό και την γεωργία και μάλιστα έχει καταφέρει να είναι ο μεγαλύτερος τουριστικός προορισμός της χώρας. Το Μπαλί έχει πληθυσμό 3,9 εκατομμύρια κατοίκους και η οικονομία του νησιού βασίζεται στη γεωργία και στον τουρισμό.

Η βασική θρησκεία του Μπαλί είναι ο Ινδουισμός ενώ στην Ινδονησία υπερτερούν οι μουσουλμάνοι. Κύρια γλώσσα είναι η ινδονησιακή. Το Μπαλί φαίνεται να κατοικείται από τα πρώτα προϊστορικά χρόνια αφού έχουν βρεθεί λίθινα εργαλεία, τα οποία χρονολογούνται από το 3.000 π.Χ. Το πολίτευμα της χώρας είναι δημοκρατία με προεδρικό σύστημα και το νόμισμά της οι ρουπίες.

Κουάλα Λουμπούρ. Η πρωτεύουσα της Μαλαισίας είναι γεμάτη αντιθέσεις, που μπλέκονται με αριστουργηματικό τρόπο και τελικά δημιουργούν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Αν επισκεφθείτε αυτό το στολίδι της ασιατικής ενδοχώρας, σε πρώτο επίπεδο κάπως έτσι ενδέχεται να την περιγράψετε: «Εκεί που τελειώνουν οι ουρανοξύστες αρχίζει η παραδοσιακή πόλη. Εκεί που τελειώνει η  παραδοσιακή πόλη ξεκινά η ζούγκλα».

Πολύχρωμη, κοσμοπολίτικη, ηλιόλουστη, η Σιγκαπούρη, στο νοτιότερο άκρο της Μαλαισιανής χερσονήσου, κερδίζει τον επισκέπτη από την πρώτη ματιά.
Οι αντιθέσεις πολλές και έντονες – από το υπερσύγχρονο μετρό μέχρι τα παλιομοδίτικα και ρομαντικά κινέζικα τρίκυκλα, από τα κομψά πολυκαταστήματα της οδού Ochard μέχρι τα μικρά δρομάκια με τα αναρίθμητα μαγαζιά της China Town ή της Little India, από τα 5άστερα ξενοδοχεία με τα ελκυστικά μενού μέχρι τα αναρίθμητα κιόσκια με φαγητό που ετοιμάζεται μπροστά στα μάτια του επισκέπτη – η μητρόπολη αυτή της Ασίας μας καλεί να την ανακαλύψουμε.
Η πεντακάθαρη από όλες τις απόψεις πόλη-κράτος είναι μοναδική: εδώ το μέλλον αποτελεί ήδη παρόν.

Παρ’ όλη την αλματώδη εκβιομηχάνιση, ο πληθυσμός, που αποτελείται από Κινέζους, Μαλαισιανούς και Ινδούς, γιορτάζει ακόμα ως πιο σημαντικές γιορτές αυτές που σχετίζονται με τις διαφορετικές θρησκείες.

Μπαλί - Κουάλα Λουμπούρ - Σιγκαπούρη Ιούνιος
bali
Singapore

Οι Top Εμπειρίες μας…

 • Επισκεπτόμαστε τα διάσημα σπήλαια Μπατού κατά την ξενάγησή μας στην Κουάλα Λουμπούρ
 • Θα έχουμε χρόνο για βόλτα και ποδηλατάμαξες στο πολύ γραφικό αποικιακό λιμάνι Μάλακα έχοντας και διανυκτέρευση στη γραφική πόλη της Μαλαισίας με το Ολλανδικό χρώμα
 • Θα γνωρίσουμε από κοντά το νέο οικονομικό κέντρο της χώρας Πουτρατζάγια, που διοικεί πλέον όλη την χώρα
 • Επιλέξαμε διαμονή στο ενεργειακό καταπράσινο Ούμπουντ
 • Θα απολαύσουμε ένα πλήρες πρόγραμμα εκδρομών – ξεναγήσεων για να μπορέσουμε να δούμε τα ομορφότερα σημεία του Μπαλί
 • Θα παρακολουθήσουμε την αρχαία παράσταση Κετσακ στον Ναό Ουλουβάτου με θέα τα χρώματα του δειλινού και θα δοκιμάσουμε παραδοσιακή κουζίνα σε ένα από τα γνωστότερα εστιατόρια της περιοχής
 • Θα εξερευνήσουμε το πολύβουο κέντρο και την παραλία της Κούτα & θα δούμε τον ναό της θάλασσας Τάνα Λοτ
 • Θα επισκεφθούμε την λίμνη Μπερατάν που φιλοξενεί τον ναό σύμβολο της χώρας Ούλουν Ντάνου
 • Θα μάθουμε τα πάντα για την καλλιέργεια ρυζιού στο συγκλονιστικό τοπίο των ορυζώνων της περιοχής Τεγαλαλάνγκ
 • Θα γνωρίσουμε τον «όμορφο ναό» Ταμάν Αγιούν
 • Θα παίξουμε με τις μαϊμούδες στο ομώνυμο πάρκο του Ούμπουντ
 • Θα λουστούμε με το ιερό νερό εξαγνισμού & νεότητας στις πηγές Tirta Empoul & θα βουτήξουμε στα νερά του όμορφου καταρράκτη Τεγκενουνγκάν
 • Θα γνωρίσουμε τα καλύτερα σημεία της Σιγκαπούρης και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να απολαύσουμε μία φαντασμαγορική παράσταση με μουσική χρώμα και φώτα
 • Προορισμός
 • Ώρες αναχώρησης
  15/6 Αθήνα–Ντουμπάι ΕΚ 104 23:10 04:40* & 16/6 Ντουμπάι – Μπαλί ΕΚ 398 09:10 22:20
 • Ώρα επιστροφής
  26/6 Σιγκαπούρη–Ντουμπάι ΕΚ 405 09:40 13:00 & 26/6 Ντουμπάι – Αθήνα ΕΚ 103 16:20 20:25
 • Ημερομηνίες Αναχώρησης
  15 Ιουνίου

Περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση) μέσω Κωνσταντινούπολης σε πτήσεις της Emirates
Εσωτερική πτήση Μπαλί-Κουάλα
5 (πέντε) διανυκτερεύσεις σε 4* superior ξενοδοχείο (Spirit ή αντίστοιχο) στο Ούμπουντ
2 (δύο) διανυκτερεύσεις σε 5* ξενοδοχείο (Maya Hotel ή αντίστοιχο) στη Κουάλα
1 (Μία) διανυκτέρευση σε 5* ξενοδοχείο (Doubletree Hilton ή αντίστοιχο) στη Μάλακα
2 (Δύο) διανυκτερεύσεις σε 4* sup ξενοδοχείο (Furama river front ή αντίστοιχο ) στη Σιγκαπούρη
10 πρωινά (Π), 2 Γεύματα (Γ), 1 δείπνο (Δ)
Μεταφορές - εκδρομές - ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
Τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός στο Μπαλί
Μεταφορά με ταχύπλοο από Λόμποκ - Μπαλί
Έμπειρο επαγγελματία ελληνόφωνο συνοδό
Τοπικό διαπιστευμένο αγγλόφωνο ξεναγό
Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Φ.Π.Α.
Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες
1
Ημέρα 1η: Αθήνα Μπαλί
Πτήση για Μπαλί με ενδιάμεσο σταθμό.
2
Ημέρα 2η: Μπαλί (Ούμπουντ)
Άφιξη στο Μπαλί, παραλαβή αποσκευών και συνάντηση με τον τοπικό μας συνεργάτη, τακτοποίηση στο πούλμαν και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στο ενεργειακό κέντρο του κόσμου (κατά πολλούς) το ποιητικό Ούμπουντ, λαμβάνοντας μία πρώτη ενημέρωση για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει.
3
Ημέρα 3η: Ούμπουντ – Ολουβάτου (χορός Κετσακ) – Μπαλινέζικο δείπνο (Π/Δ)
Πρωινό ελεύθερο, μέχρι τη μεσημεριανή μας μετάβαση στο Ουλουβάτου. Μία διάσημη επική ινδουιστική ιστορία αγάπης (Ραμαγιάνα), αφορά στην κλοπή μιας όμορφης γυναίκας από έναν δαίμονα και την επαναφορά της τάξης από τον πρίγκηπα σύζυγό της και τον αρχηγό του στρατού των πιθήκων. Κάπου εκεί στο τελείωμα του νησιού, με φόντο το υπέροχο τοπίο που χαρίζει ο ωκεανός, το ηλιοβασίλεμα, ο ναός Ουλουβάτου, η φωτιά, η μουσική, τα παιχνίδια του πιθήκου με τον κόσμο και οι ιαχές, δημιουργούν μία κατευναστική ατμόσφαιρα που δεν πρέπει να χάσετε! Η παράσταση πραγματοποιείται σε ένα αμφιθέατρο με θέα τον ωκεανό την ώρα της δύσης. Ακολουθεί δείπνο σε ένα όμορφο περιβάλλον Μπαλινέζικου εστιατορίου και επιστροφή στο ξενοδοχείο.
4
Ημέρα 4η: Ούμπουντ (Τάνα Λοτ / Λίμνη Μπερατάν / Ούλουν Ντάνου) (Π/Γ)
Μετά το πρωινό σας και έχοντας μία ευχάριστη διαδρομή στα νότια του νησιού, θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε την ακτογραμμή με τα πολυάριθμα μικρομάγαζα και μπαράκια της Κούτα, να φωτογραφηθούμε στον εντυπωσιακό ναό Τάνα Λοτ (που αποτελεί μέρος της Μπαλινέζικης μυθολογίας και είναι ένας από τους επτά θαλάσσιους ναούς περιμετρικά του νησιού, για να λατρεύεται ο θεός της θάλασσας και του νερού). Χτισμένος στην κορυφή ενός βράχου στον ωκεανό, παίρνοντας διαφορετικά σχήματα καθημερινά από την παλίρροια, δημιουργεί μία υπέροχη ατμόσφαιρα και ένα σημείο για μοναδικές φωτογραφίες. Επόμενη στάση μας η λίμνη Μπράταν, στην κορυφή ενός οροπεδίου (1.500 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας), γνωστή για τον πλωτό ναό Ούλουν Ντάνου, αφιερωμένο στη θεά Ντάνου (βασίλισσα των νερών, λιμνών και ποταμών). Ο ναός αποτελεί την αντιπροσωπευτικότερη εικόνα του νησιού σε όλους τους ταξιδιωτικούς οδηγούς και παράλληλα θεωρείται και ο σημαντικότερος ναός για όσους προσεύχονται για γονιμότητα και ευημερία. Η ηρεμία των νερών καθρεφτίζει περίτεχνα τα τρία ιερά χρώματα: κόκκινο, μαύρο και λευκό (που αντιπροσωπεύουν τους θεούς Σίβα, Μπράχμα και Βισνού), ενώ η λεπτή ομίχλη που υψώνεται από τη λίμνη και αιωρείται στον αέρα, γύρω από το ναό, δίνει μια σουρεαλιστική εμφάνιση και μοναδική ομορφιά!
5
Ημέρα 5η: Ούμπουντ - Δάσος Μαϊμούδων - Ορυζώνες Τεγαλαλάνγκ - Πηγές νερού Tirta Empoul - Καταρράκτης Tegenungan (Π/Γ)
Η πρωινή εκδρομή μας θα έχει πρώτο σταθμό το 27 στρεμμάτων δάσος με 340 πιθήκους, γνωστούς και ως Μακάκες με μακριά ουρά. Στην γαλήνια ατμόσφαιρα του δάσους πέραν των 4 ομάδων μαϊμούδων, θα βρείτε και δύο ναούς ο ένας εκ των οποίων στεγάζει και την «Αγία Πηγή». Θα συνεχίσουμε με τους διάσημους ορυζώνες Τεγαλαλάνγκ (μέρος του πολιτιστικού τοπίου του Μπαλί και μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς από την UNESCO), για να θαυμάσουμε το τοπίο των λαξευμένων βουνών, με τα σμαραγδένια πράσινα χωράφια που καλλιεργούνται από ντόπιους αγρότες, ενώ συνεχίζουν να χρησιμοποιούν το ίδιο σύστημα άρδευσης από τον όγδοο αιώνα. (Το σημείο θεωρείται από τους επισκέπτες το ομορφότερο φωτογραφικό σποτ του νησιού). Επόμενη στάση μας θα είναι ο ναός Tirta Empoul, με τις 30 πηγές ιερού νερού που δημιουργήθηκαν από τον θεό Ίντρα για εξαγνισμό και διατήρηση νεότητας. Προετοιμαστείτε και εσείς όπως θέλει η παράδοση, να εξαγνιστείτε από το ιερό νερό!
6
Ημέρες 6η: Ούμπουντ (ημέρα ελεύθερη) (Π)
Ξεκουραστείτε στο μαγευτικό τοπίο του Ούμπουντ και χαλαρώστε με ένα μασάζ σε κάποιο από τα πολυάριθμα spa της περιοχής. Προαιρετικά, μπορείτε να κάνετε βόλτα πάνω σε ελέφαντες και ράφτινγκ στον διάσημο λευκό ποταμό Αγιούνγκ,… Μία αξέχαστη εμπειρία.
7
Ημέρα 7η: Ούμπουντ - Κουάλα Λουμπούρ (Π)
Μεταφορά στο διεθνές αεροδρόμιο του Μπαλί και πτήση για Κουάλα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Μετά την παραλαβή δωματίων, θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε μία περιήγηση στο κέντρο της πόλης με θέα τους δίδυμους πύργους Πετρόνας και να επισκεφθούμε την τοπική αγορά, γεμάτη από επιλογές για φαγητό και διασκέδαση στα μπαράκια της Τσανγκάτ Μπουκίτ Μπιντάνγκ.
8
Ημέρα 8η: Κουάλα Λουμπούρ (Ξενάγηση πόλης & Σπήλαια Μπατού) (Π)
Κουάλα Λουμπούρ, η πόλη όπου η σύγχρονη, μοντέρνα αρχιτεκτονική παντρεύεται με τα περίτεχνα παραδοσιακά κτίρια, τα εκθαμβωτικά μουσουλμανικά τεμένη συνδυάζονται με τους κατανυκτικούς βουδιστικούς και ινδουιστικούς ναούς, οι πελώριοι ουρανοξύστες και τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία συνδυάζονται άριστα με την απανταχού εντυπωσιακά περιποιημένη 7 ΜΠΑΛΙ-ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ-ΜΑΛΑΚΑ-ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ-12 ημ. βλάστηση και την βαθιά ριζωμένη μαλαισιανή κουλτούρα. Πρωινή άφιξη και ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την πλατεία της Ανεξαρτησίας, το βασιλικό Παλάτι, τους Κήπους της Λίμνης, το Τζαμί και τις πολύχρωμες συνοικίες (κινέζικη και ινδική). Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για να επισκεφθούμε τα περίφημα σπήλαια Μπατού, που φιλοξενούν τον πιο σημαντικό Ινδουιστικό ναό της χώρας. Μέσα σε ένα φυσικό ύψωμα από ασβεστόλιθο, τα σπήλαια είναι όμορφα διακοσμημένα από 272 πολύχρωμα μεγάλα σκαλιά και από το τεράστιο χρυσό άγαλμα της θεότητας ειρήνης & πολέμου «Μπουρουγκάν», προστάτης των Ταμίλ. Μετά το τέλος της εκδρομής θα επιστρέψουμε στο αεροδρόμιο για τη βραδινή πτήση επιστροφής.
9
Ημέρα 9η: Κουάλα Λουμπούρ - Πουτρατζάγια - Μάλακα (Π)
25 χιλιόμετρα από την Κουάλα Λουμπούρ θα έχουμε μία πρώτη στάση και γνωριμία με το θαύμα της μηχανικής του μέλλοντος, την πόλη Πουτρατζάγια, που είναι γνωστή για τους μαρμάρινους μιναρέδες, τους περιποιημένους κήπους, την τεχνητή λίμνη των 4 τετραγωνικών χιλιομέτρων πλαισιωμένη από διαμορφωμένα πάρκα και ένα εκλεκτικό μίγμα κτιρίων και 8 ΜΠΑΛΙ-ΚΟΥΑΛΑ ΛΟΥΜΠΟΥΡ-ΜΑΛΑΚΑ-ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ-12 ημ. γεφυρών. Θα συνεχίζουμε για το επί πολλά χρόνια μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Νοτιοανατολικής Ασίας, την πόλη Μάλακα, το ιστορικό κέντρο της οποίας βρίσκεται υπό την προστασία της UNESCO και έχει διατηρήσει το πορτογαλικό αποικιακό του στυλ και χρώμα. Αφού ξεναγηθούμε στο ιστορικό κέντρο, θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας και θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για να μία προαιρετική βόλτα με ποδηλατάμαξες ή με βάρκα στο διάσημο κανάλι της πόλης ή για να παρακολουθήσουμε μία από τις εντυπωσιακές μουσικές παραστάσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να δοκιμάσουμε τους κοτοκεφτέδες με ρύζι (ένα πεντανόστιμο πιάτο της περιοχής) και να το συνοδεύσετε με ένα μιλκσέικ καρύδας (από φρέσκο γάλα καρύδας).
10
Ημέρα 10η: Μεταφορά στη Σιγκαπούρη- Ξενάγηση (Π)
Μετά το πρωινό, θα μεταφερθούμε οδικώς στο τελευταίο κράτος του ταξιδιού μας. Φτάνοντας θα γνωρίσουμε την όμορφη πόλη-χώρα της Σιγκαπούρης. Θα ξεκινήσουμε από την περιοχή που σηματοδότησε ο Σερ Στάμφορντ Ράφλες με το ομώνυμο ξενοδοχείο, θα δούμε επίσης το ιστορικό οίκημα που φιλοξενεί το Δημαρχείο της πόλης, το Fountain of Wealth (ένα από τα μεγαλύτερα σιντριβάνια στον κόσμο), τους παράκτιους κήπους ή αλλιώς (τους κήπους του Άβαταρ), τον μυθικό θαλάσσιο λέοντα Μέρλιον, την κινέζικη και ινδική συνοικία. Θα σας δοθεί χρόνος στην αραβική συνοικία και το πρώτο ιστορικό κέντρο της πόλης και τέλος θα ανακαλύψουμε το Κλαρκ Κη, σημείο χαλάρωσης ξεκούρασης και διασκέδασης για όλους τους επισκέπτες. Στον ελεύθερο απογευματινό σας χρόνου μπορείτε να παρακολουθήσετε προαιρετικά ένα φαντασμαγορικό σώου με μουσική κα λέιζερ που ζωντανεύουν τους κήπους του Άβαταρ, ακριβώς κάτω από το ξενοδοχείο Marina bay sand.
11
Ημέρα 11η: Σιγκαπούρη Ημέρα Ελεύθερη (Π)
Μία ελεύθερη ημέρα στη καρδιά των αγορών είναι απαραίτητη, για να επιδοθούμε στην αναζήτηση των προσφορών σε πολυκαταστήματα της Orchard, ή σε περίτεχνα gadgets σε πολυκατάστημα της Ινδικής συνοικίας, ακόμα και σε πασμίνες ή ιδιαίτερα αναμνηστικά στην Ινδική και Κινέζικη συνοικία. Μην ξεχάσετε να κάνετε ένα ιδιαίτερο μασάζ/ρεφλεξολογία στη γενέτειρά του ή να επισκεφθείτε το πάρκο-νησί Σεντόσα για να διασκεδάσετε στις εγκαταστάσεις του ή για να επισκεφθείτε τα διάσημα Universal Studio ή ακόμα για να κάνετε ένα νυχτερινό σαφάρι.
12
Ημέρα 12η: Πτήση επιστροφής (Π)
Πρωινή μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση με ενδιάμεσο σταθμό και άφιξη στην Αθήνα την ίδια ημέρα.

Περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια (οικονομική θέση) μέσω Κωνσταντινούπολης σε πτήσεις της Emirates
Εσωτερική πτήση Μπαλί-Κουάλα
5 (πέντε) διανυκτερεύσεις σε 4* superior ξενοδοχείο (Spirit ή αντίστοιχο) στο Ούμπουντ
2 (δύο) διανυκτερεύσεις σε 5* ξενοδοχείο (Maya Hotel ή αντίστοιχο) στη Κουάλα
1 (Μία) διανυκτέρευση σε 5* ξενοδοχείο (Doubletree Hilton ή αντίστοιχο) στη Μάλακα
2 (Δύο) διανυκτερεύσεις σε 4* sup ξενοδοχείο (Furama river front ή αντίστοιχο ) στη Σιγκαπούρη
10 πρωινά (Π), 2 Γεύματα (Γ), 1 δείπνο (Δ)
Μεταφορές - εκδρομές - ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
Τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός στο Μπαλί
Μεταφορά με ταχύπλοο από Λόμποκ - Μπαλί
Έμπειρο επαγγελματία ελληνόφωνο συνοδό
Τοπικό διαπιστευμένο αγγλόφωνο ξεναγό
Ασφάλεια αστικής ευθύνης / Φ.Π.Α.
Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

Δεν Περιλαμβάνονται

Αχθοφορικά / φιλοδωρήματα, Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή αναγράφεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο, Τοπικοί δημοτικοί φόροι υπηρεσιών & οικολογικοί φόροι, που πληρώνονται υποχρεωτικά από τους πελάτες μόνο κατά την είσοδο στα ξενοδοχεία (αν αυτό χρειαστεί), Κόστος εισόδου στο Μπαλί € 50 περίπου συμπεριλαμβανομένου του νέου οικολογικού φόρου, Έξοδα για PCR tests, αν αυτό κριθεί αναγκαίο (κυρίως σε ανεμβολίαστους).

Δεν ζητούν πλέον χαρτιά εμβολιασμού covid για να ταξιδέψετε.

Σημειώσεις

Απαραίτητο το διαβατήριό σας με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα εξόδου από τη χώρα προορισμού.

❖Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα
❖Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

 • Οι τιμές βασίζονται σε ειδικό προαγορασμένο ναύλο της Emirates. Σε περίπτωση που
  επιθυμείτε επέκταση, θα προκύψει επιπλέον χρέωση σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα της αεροπορικής εκείνη τη στιγμή.
  Το check in προβλέπεται στα ξενοδοχεία μετά τις 14:00 μ.μ. και το check Out έως 11.00π.μ.
  Στο κόστος των φόρων περιλαμβάνονται εκτός των φόρων και επίναυλο των
  αεροπορικών, τοπικοί δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων, κόστος εσωτερικών πτήσεων &
  ακτοπλοϊκών εισιτηρίων
 • Να έχετε διαβάσει προσεκτικά το πρόγραμμα του ταξιδιού, να έχετε ενημερωθεί για τους γενικούς όρους τους οποίους θα βρείτε στο site μας www.roundtravel.gr καθώς και στα έντυπά μας και να έχετε υπογράψει την Σύμβαση Συμμετοχής.

 

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΑΞΙΔΙΟΥ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ: Bali-The-Island-of-Gods_compressed.pdf

Εγγραφείτε στο Newsletter μας