210 3319761, 2810 280040, 6934 541868
Top
 

Βόρεια Ιταλία – Τσίνκουε Τέρρε Μάιος

Τορίνο, Μιλάνο, Γένοβα, Ριβιέρα Λιγουρίας
Βόρεια Ιταλία – Τσίνκουε Τέρρε Μάιος
1085€ κατ'άτομο

Βόρεια Ιταλία – Τσίνκουε Τέρρε Μάιος

Βόρεια Ιταλία – Τσίνκουε Τέρρε Μάιος

Είναι μια μοναδική εμπειρία! Είναι σαν ένα όνειρο που ζεις! Είναι ένα ταξίδι ζωής! Είναι η εξερεύνηση των πέντε χωριών του Cinque Terre! Πέντε ζωηρά χωριά! Πέντε κοσμήματα της αρχιτεκτονικής, αγκαλιασμένα από τους κατάφυτους λόφους της Λιγουρίας, πάνω από την Τοσκάνη, που αγκαλιάζουν την εντυπωσιακή ακτογραμμή της Ιταλικής Ριβιέρας. Πέντε χωριά-κόσμημα, αναγνωρισμένα ως μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς από την UNESCO, μέσα στο πρώτο προστατευμένο Εθνικό Πάρκο της Ιταλίας.

Ιδανικές Συνθήκες: Από τα τελευταία του Άνοιξης (όταν είναι ακόμα δροσερός ο Μάρτιος) μέχρι την αρχή του Καλοκαιριού. Ο Σεπτέμβριος είναι εξαιρετικός μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου. Όχι και τόσο Ιδανικές Συνθήκες: Ο Νοέμβριος είναι γνωστός για τις πυκνές βροχοπτώσεις (και θεωρείται ο πιο δύσκολος μήνας για την περιοχή). Ο χειμώνας είναι πραγματικά απαιτητικός, με τα χωριά να εκτίθενται στις έντονες καιρικές συνθήκες – οι εικόνες, φυσικά, είναι εντυπωσιακές. Αιχμή Σεζόν: (Α) Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι πολύ πολυσύχναστοι, όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη τον Δεκαπενταύγουστο (και επομένως, θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες με το κατάλυμα, τις μετακινήσεις, τα εστιατόρια κλπ). (Β) Η υψηλή θερμοκρασία κάνει την ανάβαση και την κατάβαση από τα χωριά ακόμα πιο δύσκολη. Μιλάμε για ατέλειωτα σκαλοπάτια, μονοπάτια, γραφικούς ανηφορικούς δρόμους κλπ.

ΙΤΑΛΙΑ – ΒΔ ΙΤΑΛΙΑ ΧΩΡΙΑ ΤΣΙΝΚΟΥΕ ΤΕΡΡΕ 6 ΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ 17 ΜΑΙΟΥ 2024

Πατήστε εδώ για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον – Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Βόρεια Ιταλία - Τσίνκουε Τέρρε Μάιος
 • Προορισμός
 • Αναχωρήσεις
  Αθήνα
 • Ώρες αναχώρησης
  Αθήνα – Μιλάνο 07.40 09.15
 • Ώρα επιστροφής
  Μιλάνο – Αθήνα 19.10 22.35
 • Ημερομηνίες Αναχώρησης
  17/5

Περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια με πτήσεις της Aegean Airlines
Πρωινό καθημερινά
Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*
Μετακινήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν
Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις/περιηγήσεις όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
Δημοτικούς φόρους στα ξενοδοχεία
Κόστος εισόδων πόλεων check Point
Κόστη κρουαζιέρας και τραίνων στα χωριά Τσίνκουε Τέρρε
Ασφάλεια αστικής ευθύνης/ Φ.Π.Α. / Ατομική ταξιδιωτική ασφάλεια
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός της εταιρείας μας: Παναγιώτης Ηλιάδης
Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες
1
Ημέρα 1η : Θεσσαλονίκη/Αθήνα (Μιλάνο) – Τορίνο
Άφιξη στο αεροδρόμιο του Μιλάνου και αναχώρηση οδικώς για το κοντινό Τορίνο, από τις σημαντικότερες πόλεις της Βόρειας Ιταλίας, σπουδαίο πολιτιστικό κέντρο με εξαιρετική αρχιτεκτονική παράδοση, και παράλληλα καρδιά της Ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας αφού εδώ έχουν την έδρα τους οι Fiat, Lancia και Alfa Romeo. Θα ξεκινήσουμε τη γνωριμία μας από τα νότια προάστια της πόλης και συγκεκριμένα το Στουπίντζι, εδώ που βρίσκεται το εντυπωσιακό Κυνηγητικό Περίπτερο – Παλάτι των Δουκών της Σαβοΐας, που αποτελεί μαζί με αρκετά άλλα κτίρια της πόλης μέρος της λίστας παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιά της Unesco. Αφού το φωτογραφίσουμε εξωτερικά και επισκεφτούμε και το γειτονικό Κυνηγητικό Πάρκο θα συνεχίσουμε προς το προάστιο του Λινγκόττο όπου στα τέλη του 19ου αιώνα η «μυθική» πλέον προσωπικότητα του Τζιοβάννι Ανιέλλι, ίδρυσε τη διασημότερη βιομηχανία αυτοκινήτων της Ιταλίας, τη περίφημη Fiat. Θα σταματήσουμε στο μέρος που βρίσκεται το παλιό εργοστάσιο, που χτίστηκε το 1916 και λειτούργησε μέχρι το 1982, το οποίο πλέον έχει αναμορφωθεί σε πολυχώρο πολιτισμού και ψυχαγωγίας, υπό τη καθοδήγηση του μεγάλου αρχιτέκτονα Ρέντζο Πιάνο. Θα περπατήσουμε ανάμεσα στα εντυπωσιακά ανακαινισμένα κτίρια και αφού φωτογραφηθούμε έξω από το εμβληματικό κεντρικό κτίριο του συμπλέγματος με το όνομα της Fiat να δεσπόζει της πρόσοψης, θα κατευθυνθούμε στο κοντινό Εθνικό Μουσείο Αυτοκινήτων, το οποίο θα μας εντυπωσιάσει με την εξαιρετική συλλογή του από εμβληματικά και σπάνια αυτοκίνητα, από διάφορες χώρες και πολλές διαφορετικές δεκαετίες. Στη συνεχεία αφού τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας, η καλύτερη πρώτη γνωριμία με το κέντρο της πόλης δεν είναι άλλη από ένας χαλαρό περίπατο στους κεντρικούς πεζοδρόμους της, με τα δελεαστικά καταστήματα, τα κομψά καφέ και τα σικ εστιατόρια.
2
Ημέρα 2η : Τορίνο
Το Τορίνο είναι χτισμένο σε πεδιάδα στη δυτική όχθη του Πάδου, ακριβώς στα «πόδια» της οροσειράς των Άλπεων, απ’ όπου προέρχεται και το όνομα Πιεμόντε (στα πόδια του βουνού) που χαρακτηρίζει την επαρχία της οποίας είναι πρωτεύουσα. Όντας δε πρωτεύουσα του Δουκάτου της Σαβοΐας από το 1563 έως το 1861 όταν η περιοχή ενσωματώθηκε στο νεοσύστατο Ιταλικό κράτος και πρώτη πρωτεύουσα της Ιταλίας από το 1861 έως το 1865, η πόλη βρίθει από σημαντικά κτίρια και αποπνέει ένα αέρα αρχοντιάς και καλαισθησίας, όπως αρμόζει στην ιστορία της. Αυτόν ακριβώς το χαρακτήρα θα ανακαλύψουμε και εμείς στη διάρκεια της πρωινής μας ξενάγησης. Ξεκινάμε με τη πλατεία του Αγίου Ιωάννη εδώ που βρίσκεται ο Καθεδρικός Ναός της πόλης, που στενάζει το διάσημο παρεκκλήσιο που φυλάσσεται η Ιερά Σινδόνη, ενώ ακριβώς δίπλα, βρίσκονται οι Παλατινοί Πύργοι με την ομώνυμη πύλη, τα πιο καλοδιατηρημένα μνημεία της Ρωμαϊκής εποχής. Αμέσως μετά θα φθάσουμε στο μέρος που βρίσκεται το εντυπωσιακό Βασιλικό Παλάτι, κατοικία για αιώνες των Δουκών της Σαβοΐας, οι περίφημοι Βασιλικοί Κήποι και το υπέροχο Παλάτσιο Μαντάμα, που κάποτε στέγαζε το κοινοβούλιο της Σαβοΐας. Στη συνέχεια αφού κατευθυνθούμε στις όχθες του Πάδου ποταμού, θα σταματήσουμε στο πάρκο Βαλεντίνο για να φωτογραφήσουμε το εμβληματικό ομώνυμο κάστρο καθώς και το άγαλμα του σπουδαίου μονάρχη της περιοχής Αμαντέο της Σαβοΐας. Τέλος αφού θαυμάσουμε το διάσημο κτίριο Μόλε Αντονελλιάνα, που κτίστηκε το 1683 και με ύψος 167 μέτρων δεσπόζει ακόμη και σήμερα στον ορίζοντα της πόλης, θα ολοκληρώσουμε την περιήγηση μας περπατώντας στο πεζοδρομημένο γεμάτο μπαρόκ κτίρια, εμπορικό κέντρο, όπου θα θαυμάσουμε υπέροχες πλατείες όπως οι Καστέλλο και Σαν Κάρλο και θα απολαύσουμε σπουδαία αρχιτεκτονική στους κεντρικούς δρόμους Καβούρ, Γκαριμπάλντι και Ρόμα. Για το απόγευμα σας, υπάρχουν πολλές επιλογές όπως να επισκεφθείτε το διάσημο Αιγυπτιακό Μουσείο του Τορίνο, με μία από τις μεγαλύτερες εκτός Αιγύπτου, συλλογές αιγυπτιακών αρχαιοτήτων στο κόσμο ή το επίσης εξαιρετικό Μουσείο Τέχνης της Ανατολής, να ψωνίσετε στα δεκάδες πολυτελή και όχι μόνο καταστήματα του κέντρου, να κάνετε θαυμάσιους περιπάτους στο αριστοκρατικό περιβάλλον της πόλης και φυσικά να μη ξεχάσετε να δοκιμάσετε τη διάσημη σοκολάτα gianduitto και να απολαύσετε ένα καφέ εσπρέσο ή καπουτσίνο, της πασίγνωστης εταιρείας Lavazza, που έχει την έδρα της στη πόλη.
3
Ημέρα 3η : Τορίνο (Δυτική Ριβιέρα Λιγουρίας: Σαν Ρέμο, Ιμπέρια, Σαβόνα) – Γένοβα
Η μέρα μας σήμερα προβλέπεται συναρπαστική, αφού η μετάβαση μας από το Τορίνο προς τη Γένοβα, δεν θα γίνει από το σύντομο μεσόγειο δρόμο αλλά μέσω του θεαματικού παραλιακού δρόμου κατά μήκος των ακτών της δυτικής ριβιέρας της Λιγουρίας (Riviera di Ponente), όπου το δραματικό τοπίο από την μια και η εντυπωσιακή πανοραμική θέα από την άλλη, αναμειγνύονται ιδανικά με πανέμορφες κωμοπόλεις και χωριά. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωριίζει το Σαν Ρέμο, κοσμοπολίτικο θέρετρο του διεθνούς Τζετ Σετ και του ετήσιου φεστιβάλ Ιταλικού τραγουδιού, και αλλά λιγότερα γνωστά ωστόσο άκρως γοητευτικά, όπως τα Αλέσσιο και Νόλι. Τέλος ιστορικές πόλεις με σπουδαία μεσαιωνικά μνημεία και εντυπωσιακή αρχιτεκτονική όπως η Ιμπέρια και η Σαβόνα, θα προσδώσουν την απαραίτητα πολιτιστική πινελιά σε μία μέρα που υπόσχεται όμορφες ταξιδιωτικές εμπειρίες. Αργά το απόγευμα θα φθάσουμε στη Γένοβα, τη σημερινή πρωτεύουσα της Λιγουρίας, μεγαλύτερο λιμάνι σήμερα όλης της Ιταλίας και κάποτε πρωτεύουσα μίας πανίσχυρης θαλασσινής αυτοκρατορίας που μαζί με τη ανταγωνίστρια Βενετία, έλεγχαν το μεγαλύτερο μέρος του διαμετακομιστικού εμπορίου δια των θαλασσίων οδών, του τότε γνωστού κόσμου. Ο πλούτος και η δύναμη της Γένοβας, εκείνες τις λαμπρές εποχές, είναι απολύτως εμφανή στο χαρακτήρα και το κτιριακό ύφος της πόλης και θα μας αποκαλυφθούν σε όλο τους το μεγαλείο στην αυριανή μας ξενάγηση.
4
Ημέρα 4η : Γένοβα
Το πρωινό μας είναι αφιερωμένο στη ξενάγηση της αρχοντικής πόλης, που την εποχή της θαλασσοκρατορίας την αποκαλούσαν “La Superba”, σύμφωνα με τη ρήση του διάσημου λόγιου και διανοούμενου της πρώιμης αναγέννησης, Πετράρχη. Θα ξεκινήσουμε με το Πόρτο Αντίκο ή αλλιώς το ιστορικό Παλιό Λιμάνι, το οποίο αναπλάστηκε στις αρχές της δεκαετίας του ’90, με σχέδια που εκπόνησε ο διάσημος Γενοβέζος αρχιτέκτονας Renzo Piano και φιλοξενεί σπουδαία κτίρια όπως το Ενυδρείο (2ο μεγαλύτερο της Ευρώπης), τη φουτουριστική Βιόσφαιρα και το σπουδαίο Μουσείο Ναυτικής Ιστορίας μαζί με εξαιρετικά εστιατόρια που ειδικεύονται στα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Στη συνέχεια αφού περάσουμε μπροστά από το Παλάτι του Αγίου Γεωργίου, που στέγασε τη πρώτη τράπεζα της πόλης από το 1407, θα σταθούμε να φωτογραφίσουμε τη περίφημη Lanterna, το διάσημο φάρο της πόλης που με ύψος 76μ. ήταν από το 1543 που κατασκευάστηκε έως το 1902, ο ψηλότερος στο κόσμο. Ακολούθως θα περπατήσουμε, την περίφημη περιοχή των «Le Strade Nuove e il systema dei Palazzi dei Rolli», όπου ανάμεσα σε ιστορικούς δρόμους όπως οι οδοί Γκαριμπάλντι, Μπάλμπι και Καιρόλι κ.α. υπάρχουν 163 παλάτια!, που ανήκαν στις πλούσιες και σημαντικές οικογένειες της πόλης, όπως οι Γκριμάλντι, οι Ντόρια, οι Σπίνολα κ.α., που προξενούν το δέος και το θαυμασμό στον επισκέπτη και φυσικά εντάσσονται στη Λίστα Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco. Δεν θα παραλείψουμε να δούμε τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Λαυρεντίου, εδώ που κατά μία καθολική παράδοση φυλάσσεται το Άγιο Δισκοπότηρο, το οποίο έφεραν οι Γενοβέζοι Σταυροφόροι, από τους Αγίους Τόπους το 1104. Η ξενάγησή μας θα τελειώσει με τη διασημότερη πλατεία της πόλης, τη Πιάτσα Ντε Φερράρι, εδώ που βρίσκεται το φημισμένο Παλάτι των Δόγηδων, πολιτικό κέντρο της πάλαι ποτέ θαλασσοκράτειρας πόλης για 7 αιώνες και το εξαιρετικό κτίριο της Όπερας. Το ελεύθερο σας απόγευμα ενδείκνυται για να περιπλανηθείτε στους μοναδικούς δρόμους με τα καταπληκτικά αρχοντικά της πόλης, να ψωνίσετε στα πολυτελή της και μη, καταστήματα και φυσικά να γευθείτε την σπουδαία Γενοβέζικη κουζίνα που κυριαρχούν ευφάνταστες συνταγές με φρέσκα θαλασσινά και ψάρια και ζυμαρικά συνοδευόμενα από τη διάσημη τοπική σάλτσα pesto που έχει βάση το φρέσκο βασιλικό.
5
Ημέρα 5η : Γένοβα (Ανατολική Ριβιέρα Λιγουρίας: Πορτοφίνο, Σάντα Μαργαρίτα, Πορτοβένερε, Λα Σπέτσια, Τσίνκουε Τέρρε) – Μιλάνο
Δυνατή σε συγκινήσεις και η σημερινή μέρα όπου κυριαρχεί η υπέροχη φύση με το δραματικό σκηνικό των δαντελωτών ακτών της ανατολικής Ριβιέρας ή Ιταλικής Ριβιέρας όπως αλλιώς είναι γνωστή, όπου τα απόκρημνα βουνά καταλήγουν κατευθείαν στη θάλασσα της Λιγουρίας, δημιουργώντας ένα πραγματικά ξεχωριστό σκηνικό. Πόσο μάλιστα όταν ο υπέροχος αυτός καμβάς της φύσης στολίζεται με μικρές παραθαλάσσιες πόλεις και χωριά «κοσμήματα», που προσθέτουν μικρές αλλά πανέμορφες πινελιές στο ονειρικό αυτό ταξιδιωτικό πίνακα. Ξεκινάμε λίγο νότια της Γένοβα όπου θα συναντήσουμε πρώτα τη όμορφη κωμόπολη του Ράπαλλο, με τις κατάφυτες πλαγιές που καταλήγουν στη θάλασσα, διανθισμένες με καλόγουστες βίλες και το εντυπωσιακό του μεσαιωνικό κάστρο, ακριβώς στο λιμάνι της πόλης. Στη συνέχεια μας περιμένουν η λιγότερη γνωστή αλλά ειδυλλιακή Σάντα Μαργαρίτα και λίγο αργότερα το υπέροχο ψαροχώρι του Πορτοφίνο, που η μοναδική του γραφικότητα το έχει μετατρέψει σε ένα από τα πιο διάσημα θέρετρα της Ιταλικής Ριβιέρα, με παγκόσμια αναγνωσιμότητα και έντονα κοσμοπολίτικο χαρακτήρα. Η συνέχεια θα μας οδηγήσει στο σημαντικό λιμάνι και 2η μεγαλύτερη πόλη της Λιγουρίας, τη Λα Σπέτσια, ιδανικά χτισμένη στο μυχό του ομώνυμου κλειστού κόλπου. Εκεί θα επιβιβαστούμε σε πλοίο για να ξεκινήσουμε μία ονειρική κρουαζιέρα που αφού πρώτα θαυμάσουμε το εξαιρετικά φωτογενές Πορτοβένερε ακριβώς στην άκρη του κόλπου, θα βγούμε στο πέλαγος και θα πλεύσουμε βόρεια πολύ κοντά στις ακτές, απολαμβάνοντας από τη θάλασσα το μοναδικό πανόραμα, που προσφέρει η ονειρική αυτή περιοχή που ακούει στο εύηχο όνομα Τσίνκουε Τέρρε ή αλλιώς «Πέντε Γαίες» χαρακτηρίζοντας τα πέντε γραφικά «κρεμαστά» χωριά που την αποτελούν. Η δύσβατη και δυσπρόσιτη αυτή περιοχή όπου απόκρημνα καταπράσινα βουνά καταλήγουν στη θάλασσα, δημιουργώντας μικρούς κολπίσκους, σε κάποιους από τους οποίους χτιστήκαν από ντόπιους ψαράδες τα γραφικότατα αυτά χωριουδάκια, δημιουργώντας ένα αξεπέραστο σκηνικό αρμονικής συνύπαρξης της ανθρώπινης δραστηριότητας με τη περιβάλλουσα φύση. Έτσι θα απολαύσουμε από τη θάλασσα τη μοναδική θέα προς τα Ρίοματζίορε, Κορνίλια και Βερνάτζα, στην οποία θα αποβιβαστούμε και αφού περπατήσουμε στα δαιδαλώδη στενά της και ψωνίσουμε τα αναμνηστικά μας, θα πάρουμε το τοπικό τρένο που θα μας οδηγήσει μέσω μίας ονειρικής διαδρομής, όπου τα βράχια εναλλάσσονται με μικρούς κλιμακωτούς αμπελώνες, στο μόνο μεσόγειο χωριό της περιοχής, τη «γλυκιά» Μαναρόλα. Αργότερα συνεχίζοντας τη πορεία μας και πάλι με το τρένο, θα γυρίσουμε στη Λα Σπέτσια, ολοκληρώνοντας τη γνωριμία μας με την καταπληκτική αυτή περιοχή την όποια θα την έχουμε «γευθεί» με το πιο ιδανικό τρόπο, συνδυάζοντας αρμονικά στεριά και θάλασσα. Το τέλος της ημέρας θα μας βρει αργά το απόγευμα στη πρωτεύουσα της Λομβαρδίας και οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας, το πάντα ενδιαφέρον Μιλάνο.
6
Ημέρα 6η : Μιλάνο – Αθήνα/Θεσσαλονίκη
Ένα ταξίδι στη Βόρεια Ιταλία δεν είναι ποτέ πλήρες αν δεν γνωρίσει κάποιος την απόλυτη μητρόπολή της, το αρχοντικό και κοσμοπολίτικο Μιλάνο. Η πρωινή μας περιήγηση είναι αποκαλυπτική: η διάσημη Πιάτσα Ντουόμο, με τον επιβλητικό Γοτθικό Καθεδρικό Ναό να κόβει την ανάσα στο επισκέπτη, η εμβληματική Γκαλλερία Βιττόριο Εμμανουέλε με τα πολυτελή καταστήματα και τις βιτρίνες «έργα τέχνης», το διάσημο Θέατρο της Σκάλας που μεγαλούργησαν οι μεγαλύτεροι καλλιτέχνες της όπερας, οι φημισμένοι εμπορικοί δρόμοι Βία Ντε Λα Σπίγκα και Μοντεναπολεόνι που αποτελούν τη «Μέκκα» της Ιταλικής και γιατί όχι της παγκόσμιας μόδας, το καλοδιατηρημένο μεσαιωνικό κάστρο Σφόρτσα καθώς και τα σπουδαία και καινοτόμα αρχιτεκτονικά, κτίρια του μεσοπολέμου, συνθέτουν τη ταυτότητα μίας πραγματικής μητρόπολης όπου το βάρος της ιστορίας συναγωνίζεται με τα επιτεύγματα και τις κατακτήσεις της νεότερης και σύγχρονης εποχής. Στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να χαρούμε τη κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα του κέντρου της πόλης και αμέσως μετά μεταφορά στο αεροδρόμιο για την επιστροφή μας στην Ελλάδα, ολοκληρώνοντας αυτό το γεμάτο σε εικόνες, χρώματα και γεύσεις ταξίδι, πάντα με τη προσεγμένη φροντίδα και επιμέλεια του γραφείου μας.

Περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια με πτήσεις της Aegean Airlines
Πρωινό καθημερινά
Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*
Μετακινήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν
Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις/περιηγήσεις όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα
Δημοτικούς φόρους στα ξενοδοχεία
Κόστος εισόδων πόλεων check Point
Κόστη κρουαζιέρας και τραίνων στα χωριά Τσίνκουε Τέρρε
Ασφάλεια αστικής ευθύνης/ Φ.Π.Α. / Ατομική ταξιδιωτική ασφάλεια
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός της εταιρείας μας: Παναγιώτης Ηλιάδης
Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες

Δεν Περιλαμβάνονται

Φόροι αεροδρομίου 385€, Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα × Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα προσφερόμενα ή είναι προαιρετικό/προτεινόμενο

Σημειώσεις

 1.  Απαραίτητο διαβατήριο ή ταυτότητα τελευταίας 15ετίας σε καλή κατάσταση.

Με την συμμετοχή σας στο ταξίδι αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας