210 3319761, 2810 280040, 6934 541868
Top
Round Travel / Blog  / Η εμπειρία του ταξιδιού μετατρέπεται σε κάτι συναρπαστικό!

Η εμπειρία του ταξιδιού μετατρέπεται σε κάτι συναρπαστικό!

Με την μετάβαση από τον δυσδιάστατο κόσμο της τεχνολογίας στον τρισδιάστατο της πραγματικότητας (Επαυξημένη πραγματικότητα = Augmented Reality AR). Δείτε σε αυτό το video, πως η επίσκεψη μας στο Βερολίνο, μέσω ενός παιχνιδιού, μας διασκεδάζει και μας δείχνει με διαδραστικό τρόπο τα αξιοθέατα της πόλης. https://www.youtube.com/watch?v=fvZIMH0M3bA

Μάθετε στην περιήγηση σας σε μια Ευρωπαϊκή Μεγαλούπολη, πληροφορίες για τα αξιοθέατα που έχετε μπροστά σας, απλά βάζοντας στα στην οθόνη του κινητού ή του tablet σας. Φυσικά τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει έναν αληθινό, επαγγελματία ξεναγό, αλλά η τεχνολογία μας δίνει κάποιες λύσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=btc_zDS07E4

Όλα αυτά, συνδυάζονται με gamification ( = παιχνιδοποίηση) σε Μουσεία και χώρους πολιτιστικής κληρονομιάς. Έτσι, η επίσκεψη γίνεται πιο διασκεδαστική και αποτελεσματική έναντι των παλιών μεθόδων μάθησης. Στις φωτογραφίες, μόλις βάλουμε το κινητό μας (με την αντίστοιχη εφαρμογή) μπροστά στο άδειο δωμάτιο του Κάστρου ¨Wartburg” στην Γερμανία, εμφανίζονται  «φαντάσματα» και μας διηγούνται την ιστορία του.