210 3319761, 2810 280040, 6934 541868
Top
 

Βερολίνο Δρέσδη – Λειψία Καλοκαίρι

Γνωρίστε την Γερμανική πρωτεύουσα.
Βερολίνο Δρέσδη – Λειψία Καλοκαίρι
745€ κατ'άτομο

Βερολίνο Δρέσδη – Λειψία Καλοκαίρι

Βερολίνο Δρέσδη – Λειψία Καλοκαίρι
Βερολίνο 5,6 ημέρες Φεβρουάριος – Μάρτιος. Με την ενοποίηση της Γερμανίας το 1989, το Βερολίνο πήρε τη θέση που του άξιζε ανάμεσα στις σύγχρονες Ευρωπαϊκές Μεγαλουπόλεις. Πόλη “αριστοκρατική”, με φαρδιές λεωφόρους και μεγαλόπρεπα κτήρια από τον περασμένο αιώνα, τα περισσότερα με αρχαία Ελληνική αρχιτεκτονική (ακόμα και ο Χίτλερ λάτρευε τον πολιτισμό της Ελλάδας) , σήμερα εντυπωσιάζει με τα φουτουριστικά μοντέρνα κτήρια, τα εντυπωσιακά πολυκαταστήματα και την έντονη νυκτερινή ζωή.

Είναι μια πόλη με χίλια πρόσωπα. Μια επίσκεψη στα Μουσεία του, ένας περίπατος στα πάρκα του, μια εκδρομή στο Πόσδαμ με τα αυτοκρατορικά ανάκτορα είναι μερικές από τις δραστηριότητες που δεν πρέπει να παραλείψετε.

Πύλη του Βρανδεμβούργου:

Η Πύλη του Βρανδεμβούργου είναι το πιο διάσημο ορόσημο του Βερολίνου. Σύμβολο του Βερολίνου και πλέον εθνικό σύμβολο ειρήνης και ενότητας.

Ο πύργος του Βερολίνου:

Βερολίνο.Ο πύργος της τηλεόρασης στην Alexanderplatz είναι το πιο σημαντικό ορόσημο του Βερολίνου και το ψηλότερο κτίριο στη Γερμανία.

Το νησί των Μουσείων :

Το Museum Island είναι ένα μοναδικό σύνολο πέντε μουσείων στο κέντρο του Βερολίνου. Ολόκληρο το συγκρότημα περιλαμβάνεται ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco.

Gendarmenmarkt:

Η Gendarmenmarkt είναι αναμφισβήτητα η πιο όμορφη πλατεία του Βερολίνου και η τοποθεσία τριών εντυπωσιακών κτιρίων: ο Γερμανικός Καθεδρικός Ναός, ο Γαλλικός Καθεδρικός Ναός και το Konzerthaus.

Η ΛΕΙΨΊΑ

Η Λειψία είναι η μεγαλύτερη πόλη του ομόσπονδου κράτους της Σαξονίας στη Γερμανία, γνωστή και για την ομώνυμη Μάχη της Λειψίας. Το όνομα προέρχεται από την σλάβικη λέξη Λιπσκ. Ο πληθυσμός της Λειψίας, που ανερχόταν σε περίπου 750.000 πριν τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, σήμερα έχει ελαττωθεί σε 601.668 κατοίκους

ΔΈΣΔΗ

Η Δρέσδη είναι πόλη της Γερμανίας και πρωτεύουσα του ομόσπονδου κράτους της Σαξονίας. Κτισμένη σε μια κοιλάδα στον ποταμό Έλβα, έχει πληθυσμό 541.304 κατοίκων. Η Δρέσδη είναι μέρος της μητροπολιτικής περιοχής του σαξονικού τριγώνου με πληθυσμό πάνω από 3,2 εκατομμύρια κατοίκους.

ΒΕΡΟΛΙΝΟ – ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΣΑΝ ΣΟΥΣΙ & ΠΟΤΣΔΑΜ 5 μέρες with AEGEAN SUMMER 2024

 • Προορισμός
 • Αναχωρήσεις
  Αθήνα
 • Ώρες αναχώρησης
  ΑΘΗΝΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟ A3 820 08:45 - 10:40
 • Ώρα επιστροφής
  ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΑΘΗΝΑ A3 823 20:25 - 00:10
 • Ημερομηνίες Αναχώρησης
  26 Ιουλίου, 2,9,16,23 Αυγούστου

Περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ με AEGEAN AIRLINES
Μια αποσκευή έως 23 κιλά και μια χειραποσκευή έως 8 κιλά ή ένα προσωπικό αντικείμενο
Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο COURTYARD BERLIN CITY CENTRE 4* ή παρόμοι
Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
Εισιτήριο εισόδου στο Ανάκτορο Σαν Σουσί
Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Φ.Π.Α.
1
1η μέρα: Αθήνα - Βερολίνο, Ξενάγηση
Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για Βερολίνο με AEGEAN AIRLINES. Άφιξη και ξενάγηση στη γερμανική πρωτεύουσα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων την Πύλη του Βραδεμβούργου (σχέδιο βασισμένο στα Προπύλαια της Ακρόπολης των Αθηνών), το Κοινοβούλιο (Ράιχσταγκ), τη στήλη της Νίκης, το Δημαρχείο, τμήματα από το πρώην Τείχος του Βερολίνου, την Όπερα κλπ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ανακαινισμένο ξενοδοχείο COURTYARD BERLIN CITY CENTRE 4* ( www.marriott.com ). Διανυκτέρευση.
2
2η μέρα: Βερολίνο, Ανάκτορα Σαν Σουσί, Πότσδαμ
Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για το ιστορικό Πότσδαμ και τα περίφημα ανάκτορα Σαν Σουσί. Μέσα σε ένα υπέροχο σκηνικό από λίμνες και μεγαλειώδεις κήπους, βρίσκονται τα ανάκτορα του Φρειδερίκου Β΄, που σκοπό είχαν να συναγωνιστούν τις Βερσαλλίες. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στο Βερολίνο. Διανυκτέρευση.
3
3η μέρα: Βερολίνο, Ελεύθερη μέρα
Ελεύθερη μέρα για βόλτες στην όμορφη αυτή πόλη, για επισκέψεις σε διάφορα αξιοθέατα και στα άκρως ενδιαφέροντα μουσεία και πινακοθήκες της. Διασχίστε με τα πόδια την Under den Linden - τη λεωφόρο με τα ωραιότερα μπαρόκ και νεοκλασικά κτίρια του Βερολίνου - και ανεβείτε στον Πύργο της Τηλεόρασης (365 μέτρα) στην Aλεξάντερ Πλατς, για μια πανοραμική θέα της γύρω περιοχής.
4
4η μέρα: Βερολίνο - Δρέσδη - Λειψία - Βερολίνο
Πρωινή αναχώρηση για την ημερήσια εκδρομή μας στη Δρέσδη και τη Λειψία. Επισκεπτόμαστε αρχικά την ιστορική πρωτεύουσα της Σαξονίας, τη Δρέσδη, που βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Έλβα. Μεγαλοπρεπή κτίρια μπαρόκ αρχιτεκτονικής φανερώνουν την αίγλη του παρελθόντος. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη Λειψία (Leipzig), "το μικρό Παρίσι" της Σαξονίας, όπως την αποκαλούσε ο Γκαίτε, τη δραστήρια πόλη των τεχνών, τη δυναμική μητρόπολη των βιβλίων, των εκθέσεων και των πανεπιστημίων. Επιστροφή στο Βερολίνο. Διανυκτέρευση.
5
5η μέρα: Βερολίνο - Αθήνα
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος έως τη μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση για Αθήνα

Περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ με AEGEAN AIRLINES
Μια αποσκευή έως 23 κιλά και μια χειραποσκευή έως 8 κιλά ή ένα προσωπικό αντικείμενο
Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο COURTYARD BERLIN CITY CENTRE 4* ή παρόμοι
Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
Εισιτήριο εισόδου στο Ανάκτορο Σαν Σουσί
Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας
Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Φ.Π.Α.

Δεν Περιλαμβάνονται

❖ Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, parking, φόροι πόλεων, ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλεια COVID για ταξιδιώτες έως 75 ετών: 350 € ❖ Επιβάρυνση από Θεσ/νίκη: 100 € και από άλλες πόλεις: 200 € με την AEGEAN (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) ❖ Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα ❖ Ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά στα ξενοδοχεία ❖ Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.

Σημειώσεις


Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα

Οι προαιρετικές εκδρομές διοργανώνονται σε συνεννόηση με τον τοπικό πράκτορα και η εκτέλεσή τους εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων καθώς και από τη διαθεσιμότητα / τιμή των πούλμαν

Τα τρίκλινα δωμάτια σε όλα τα ξενοδοχεία είναι, στην ουσία, δίκλινα με επιπλέον κρεβάτι. Συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα άνετα και το επιπλέον κρεβάτι μπορεί να είναι μικρότερο από τα κανονικά ή καναπές ή πτυσσόμενο (ράντζο)

Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας

Τιμή κατ’ άτομο
Δίκλινο 495€
3ο άτομο έως 12 ετών 345€
Μονόκλινο695€

Εγγραφείτε στο Newsletter μας