210 3319761, 2810 280040, 6934 541868
Top
 

Ρώμη – Νάπολη – Κάπρι από Ηράκλειο

Μαγική Αμαλφιτάνα!
Ρώμη – Νάπολη – Κάπρι από Ηράκλειο
1090€ κατ'άτομο

Ρώμη – Νάπολη – Κάπρι από Ηράκλειο

Ρώμη – Νάπολη – Κάπρι από Ηράκλειο. Ανάμεσα στη Ρώμη Νάπολη και το Σαλέρνο βρίσκεται η  Costiera Amalfitana, η Ακτή Αµάλφι. Είναι μια δαντελωτή λωρίδα γης μήκους 70 χιλιομέτρων, που βρίσκεται στη νότια πλευρά της χερσονήσου του Σορέντο την οποία θα θαυμάσετε στην μοναδική εκδρομή Νάπολη – Αμαλφιτάνα – Κάπρι.

Αποτελώντας ένα από τα πιο γραφικά τμήματα της Ιταλικής ακτογραμμής, με τον σμιλεμένο στον κατακόρυφο βράχο φιδίσιο δρόμο Stada Stratale 163 να την διατρέχει. Η διαδρομή χαρίζει  υπέροχη θέα στο βαθύ μπλε της Τυρρηνικής θάλασσας και στο σκούρο πράσινο των βουνών Λαττάρι.

Αμπελώνες, περιβόλια με εσπεριδοειδή, ελιές και δάση καστανιάς. Pανέμορφα χωριουδάκια σκαρφαλωμένα στις πλαγιές των λόφων, γραφικά ψαροχώρια και κοσμοπολίτικες κωμοπόλεις, απόκρυφες ακρογιαλιές και πολυσύχναστες παραλίες. Δημιουργούν το σκηνικό μιας από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές παράκτιες ζώνες της Ευρώπης. Που έχει αποτυπωθεί σε δεκάδες ταινίες και βιβλία και που από το 1997 αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Πατήστε  στα βήματα του Γκαίτε, του Νίτσε, του Βάγκνερ και τόσων άλλων. Aκούστε το σαγηνευτικό τραγούδι των Σειρήνων, όπως ο Οδυσσέας. Aπολαύστε ένα λιμοντσέλο στον τόπο που γεννήθηκε και αφεθείτε να σας παρασύρει ο κοσμοπολίτικος αέρας της δεκαετίας του ’60 στην εκδρομή μας.

Ρώμη – Νάπολη – Κάπρι από Ηράκλειο

Πατήστε εδώ για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον – Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Ρώμη - Νάπολη - Μαγευτική Αμαλφιτάνα - Κάπρι Πάσχα
  • Προορισμός
  • Ώρες αναχώρησης
    ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΡΩΜΗ EJU 4174 10.25 – 11.30
  • Ώρα επιστροφής
    ΡΩΜΗ – ΑΘΗΝΑ A3 655 18.25 – 21.20 / ΑΘΗΝΑ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ A3 328 23.35 – 00.25 +1
  • Ημερομηνίες Αναχώρησης
    09 Ιουλίου και κάθε Τρίτη έως 20/08

Περιλαμβάνονται

• Αεροπορικό εισιτήριο Ηράκλειο – Ρώμη και Βενετία – Αθήνα – Ηράκλειο με Aegean Airlines με χειραποσκευή
• Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με πρόγευμα
• Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα
• Εισιτήριο κρουαζιέρας για το Κάπρι και Ποζιτάνο – Αμάλφι
• Τοπικός ξεναγός στην Πομπηία
• Αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας
• Ένα δείπνο σε τοπικό εστιατόριο στην Ρώμη
• Διόδια και στάθμευση των λεωφορείων καθώς και τις ειδικές εισόδους σε όλες τις πόλεις
• Τοπικός φόρος διαμονής
• Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας
1
1η Μέρα Ηράκλειο – Νάπολη
Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Ηρακλείου για την πτήση για Νάπολη. Άφιξη στην πρωτεύουσα της Καμπανίας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο διανυκτέρευση.
2
2η Μέρα - Νάπολη (περιήγηση)
Θα γνωρίσουμε το ιστορικό κέντρο της που έχει ανακηρυχτεί σε Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Στην πανοραμική μας περιήγηση θα βρεθούμε στην συνοικία Ρaccanapoli και τον πολυσύχναστο δρόμο Via San Biaggio. Θα δούμε τον  γοτθικό Καθεδρικό Ναό, το Βασιλικό Παλάτι και την παλαιότερη όπερα στην Ευρώπη. Τέλος θα βρεθούμε στο Λόφο Ποσίλλιπο απ’ όπου θα έχουμε μία υπέροχη πανοραμική θέα της Νάπολης και του Βεζούβιου. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση
3
3η Μέρα: Νάπολη – Κρουαζιέρα Ποζιτάνο - Αμάλφι
Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Σαλέρνο όπου θα πραγματοποιήσουμε μια μαγευτική κρουαζιέρα στο Τυρρηνικό Πέλαγος. Πρώτη μας επίσκεψη το γραφικό Ποζιτάνο, ένας οικισμός-βεράντα στο απέραντο γαλάζιο, και χρόνος ελεύθερος για να περπατήσουμε στα στενά καλντερίμια του. Στη συνέχεια, αναχώρηση για το Αμάλφι, χτισμένο στον μυχό του ομώνυμου κόλπου στην Κοστιέρα Αμαλφιτάνα, μία από τις πλέον συγκλονιστικές ακτές της Ευρώπης. Στην περιπατητική μας περιήγηση θα δούμε τα αρχοντικά σπίτια, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ανδρέα με βυζαντινά, αραβικά και γοτθικά αρχιτεκτονικά στοιχεία. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Νάπολη. Διανυκτέρευση.
4
4η Μέρα: Κρουαζιέρα Κάπρι – Σορέντο
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Νωρίς το πρωί θα πάρουμε το ταχύπλοο για το μαγευτικό νησί Κάπρι. Στην περιήγησή μας θα  δούμε  ρωμαϊκές επαύλεις,  αγάλματα,  λουτρά,  εκκλησίες, και  κρεμαστές σκάλες που καταλήγουν στη θάλασσα. Προτείνουμε επίσης  μια επίσκεψη στη Γαλάζια Σπηλιά. Χρόνος  ελεύθερος και  αναχώρηση   για  το  Σορέντο την πύλη  για  την ακτή της  Αμάλφι,  με  εκπληκτική θέα προς  την Νάπολη  τον Βεζούβιο  και  το Κάπρι. Η πολύχρωμη  Μαρίνα  Γκράντε έχει διατηρήσει την ρουστίκ γοητεία του, την πρωτότυπη ταυτότητα του και την απαράμιλλη αισθητική του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας  το απόγευμα. Διανυκτέρευση.
5
5η Μέρα: Νάπολη - Πομπηία – Ρώμη
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο της Πομπηίας, που θάφτηκε από τη λάβα και τη στάχτη του Βεζούβιου. Στην ξενάγηση που ακολουθεί θα δούμε την Πόρτα Μαρίνα, την αρχαία αγορά, το θέατρο, τους ναούς του Δία και του Απόλλωνα, τα λουτρά, τις πολυτελείς επαύλεις με τις περίφημες τοιχογραφίες που μας παρέχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της ζωγραφικής του αρχαίου κόσμου.  Νωρίς το απόγευμα άφιξη στη Ρώμη, μεταφορά και τακτοποίηση  στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση
6
6η Μέρα: Ρώμη
Πρωινό στο  ξενοδοχείο. Η ξενάγησή μας στην «Αιώνια Πόλη» θ’ αρχίσει με την περιοχή του Eur  και καθώς κατευθυνόμαστε προς το Ιστορικό κέντρο θα θαυμάσουμε το Circo Massimo το μεγαλύτερο ιπποδρόμιο του κόσμου. Στην συνέχεια θα καταλήξουμε στο Κολοσσαίο το μεγαλύτερο σωζόμενο αρχαίο ρωμαϊκό αμφιθέατρο του κόσμου. Περνώντας από την Οδό των Αυτοκρατορικών Αγορών θα φτάσουμε στον λόφο του Καπιτωλίου και στην Πιάτσα Βενέτσια με το ογκώδες μνημείο αφιερωμένο στον Βίκτωρα Εμμανουήλ Β. Για  το βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε  την «Αιώνια Πόλη» ,όπως της αξίζει, με φωτισμούς και χρώματα που θα σας μείνουν αξέχαστα. Διανυκτέρευση.
7
7η Μέρα: Ρώμη – Βασιλική Αγίου Πέτρου
Σήμερα θα επισκεφθούμε την Βασιλική του Αγίου Πέτρου όπου θα δούμε την Πιετά του Μιχαήλ Άγγελου και το κιβώριο που δεσπόζει πάνω από τον παπικό βωμό. Θα καταλήξουμε στην Πιάτσα Ναβόνα. Το υπόλοιπο της ημέρας μας θα είναι ελεύθερο για βόλτα και ψώνια. Προαιρετικά  προτείνουμε να επισκεφτείτε τα μουσεία του Βατικανού με εκθέματα που περιλαμβάνουν διάσημα αγάλματα του αρχαίου κόσμου και της Αναγέννησης, όπως το σύμπλεγμα του Λαοκόοντα, τον Απόλλωνα του Μπελβεντέρε, έργα των Τζιότο, Ραφαήλ, Ντα Βίντσι, Καραβάτζιο. Διανυκτέρευση.
8
8η Μέρα: Ρώμη – Ηράκλειο
Πρωινό  στο  ξενοδοχείο . Χρόνος  ελεύθερος ως  την ώρα  που θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο της Ρώμης για την πτήση της επιστροφής μας  στο Ηράκλειο. Άφιξη.

Περιλαμβάνονται

• Αεροπορικό εισιτήριο Ηράκλειο – Ρώμη και Βενετία – Αθήνα – Ηράκλειο με Aegean Airlines με χειραποσκευή
• Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* με πρόγευμα
• Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα
• Εισιτήριο κρουαζιέρας για το Κάπρι και Ποζιτάνο – Αμάλφι
• Τοπικός ξεναγός στην Πομπηία
• Αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας
• Ένα δείπνο σε τοπικό εστιατόριο στην Ρώμη
• Διόδια και στάθμευση των λεωφορείων καθώς και τις ειδικές εισόδους σε όλες τις πόλεις
• Τοπικός φόρος διαμονής
• Υπηρεσίες των αντιπροσώπων μας

Δεν Περιλαμβάνονται

• Εισιτήρια εισόδου στους χώρους επισκέψεων • Φόροι αεροδρομίων 250€ • Δικαιώματα εισόδων προαιρετικά εκτός αυτών που αναφέρονται πιο πάνω • Ότι δεν αναφέρεται ρητά στο πρόγραμμα ή αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο

Σημειώσεις

Διαφοροποίηση στη ροή – σειρά των επισκέψεων του προγράμματος, ενδέχεται να γίνει χωρίς να παραλειφθεί καμία επίσκεψη.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ: ΡΩΜΗ-ΝΑΠΟΛΗ-ΚΑΠΡΙ-7-ΜΕΡΕΣ-ΚΑΘΕ-ΤΕΤΑΡΤΗ.1.pdf

Εγγραφείτε στο Newsletter μας