210 3319761, 2810 280040, 6934 541868
Top
 

Χαλκιδική – (Άγιο Όρος) Αγίου Πνεύματος

Χαλκιδική – (Άγιο Όρος) Αγίου Πνεύματος
285€ κατ'άτομο
Ο πολυτελής προορισμός της Ελλάδας..
Χαλκιδική – (Άγιο Όρος) Αγίου Πνεύματος

Χαλκιδική – (Άγιο Όρος) Αγίου Πνεύματος.
«Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει», λένε οι βορειοελλαδίτες και κάτι ξέρουν. Ετοιμαστείτε να υποκύψετε στη γοητεία των τριών όμορφων χερσονήσων της – Κασσάνδρα, Σιθωνία και το τρίτο “πόδι”, που περιλαμβάνει την παραθαλάσσια πόλη της Ουρανούπολης και το φημισμένο μοναστικό Άγιο Όρος.

Τι σημαίνει διακοπές στη Χαλκιδική; Σμαραγδένιες παραλίες, πυκνά πευκοδάση, ονειρεμένα ξενοδοχεία, μικροί οικισμοί στη θάλασσα με ψαροταβέρνες και καφέ, beach bar σε ορμίσκους, αρχαιολογικοί χώροι με μεγάλη ιστορία, παραδοσιακά χωριά στη Σιθωνία, το σπήλαιο των Πετραλώνων στην Κασσάνδρα. Μια μικρή «χώρα των θαυμάτων» είναι η Χαλκιδική. Εξερευνήστε την με όλες σας τις αισθήσεις.

ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

το Άγιο Όρος αποτελεί τον δεύτερο σημαντικότερο θρησκευτικό/ προσκυνηματικό προορισμό μετά την Ιερουσαλήμ, για περισσότερους από 300 εκατομμύρια Ορθοδόξους Χριστιανούς σε όλο τον κόσμο. Η θεσμική υπόσταση του Αγίου Όρους καθιερώθηκε το έτος 972. Σήμερα, αποτελεί αυτοδιοικούμενο τμήμα της ελληνικής επικράτειας, ενώ πνευματικά υπάγεται στη δικαιοδοσία του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως. Η είσοδος των γυναικών απαγορεύεται, αλλά κάθε άνδρας, ημεδαπός ή αλλοδαπός, ανεξαρτήτως θρησκεύματος, μπορεί να εισέλθει στο Άγιον Όρος αρκεί να διαθέτει έγγραφη άδεια, το λεγόμενο Διαμονητήριο.

Δείτε το Πρόγραμμα Εδώ!

Χαλκιδική από Ηράκλειο Αγίου Πνεύματος
Χαλκιδική - (Άγιο Όρος) Αγίου Πνεύματος
 • Προορισμός
 • Αναχωρήσεις
  Αθήνα
 • Ώρες αναχώρησης
  08:00
 • Ώρα επιστροφής
  Αναχώρηση το Πρωί για Αθήνα Άφιξη το Βράδυ
 • Ημερομηνίες Αναχώρησης
  21/06/2024

Περιλαμβάνονται

Εκδρομές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο HALKIDIKI PALACE 4* στo Πολύχρονο.
Τρία πρωινά & τρία δείπνα.
Αρχηγός - συνοδός.
Φόρος διαμονής. Φ.Π.Α.
1
1η ΗΜΕΡΑ:
Αναχώρηση στις 08:00, στάσεις στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και στο γραφικό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, επίσκεψη και γεύμα προαιρετικά. Συνεχίζουμε για να τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας, στο Πολύχρονο, στο ‘’πρώτο πόδι’’ της Χαλκιδικής, όπου θα έχουμε δείπνο και διανυκτέρευση.
2
2Η ΗΜΕΡΑ:
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Ουρανούπολη. Προαιρετική περιήγηση με πλοιάριο στη χερσόνησο του ΑΘΩ με τις ιστορικές Μονές του Αγίου Όρους. Το απόγευμα με την επιστροφή μας θα ακολουθήσουμε μια διαφορετική διαδρομή από τη ΣΙΒΗΡΗ, τα ΛΟΥΤΡΑ και το ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ, για να απολαύσουμε και τα υπέροχα όμορφα τοπία της ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, δείπνο, διανυκτέρευση.
3
3Η ΗΜΕΡΑ:
Πρωινό και τα μαγευτικά τοπία της ΣΙΘΩΝΙΑΣ θα γεμίσουν ευχάριστα την ημέρα μας. Η διαδρομή μας από πολύ όμορφες περιοχές και ανάλογες παραλίες, καθώς διασχίζουμε τα δυτικά παράλια από τη ΝΙΚΗΤΗ και το ΝΕΟ ΜΑΡΜΑΡΑ, για να φθάσουμε στο ΠΟΡΤΟ ΚΟΥΦΟ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα απολαύσουμε τον καφέ μας στην παραλία του ΝΕΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ πριν καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.
4
4Η ΗΜΕΡΑ:
Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα, με ενδιάμεσο σταθμό την παραλία των ΝΕΩΝ ΠΟΡΩΝ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά, καθώς και την περιοχή της Λαμίας για τον απογευματινό καφέ, άφιξη το βράδυ.

Περιλαμβάνονται

Εκδρομές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο HALKIDIKI PALACE 4* στo Πολύχρονο.
Τρία πρωινά & τρία δείπνα.
Αρχηγός - συνοδός.
Φόρος διαμονής. Φ.Π.Α.

Σημειώσεις

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας