210 3319761, 2810 280040, 2810 330787, 6934 541868
Top
 

Σκύρος 4 ημέρες

Σκύρος 4 ημέρες
298€ κατ'άτομο

Σκύρος 4 ημέρες

Σκύρος 4 ημέρες 
Ανακαλύψτε το νησί της καλής ζωής και των ήρεμων διακοπών και βρείτε τα μυστικά του.Μπορεί να μην είναι το πρώτο νησί που σκέφτεστε για τις διακοπές σας, ωστόσο είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα και αυτό είναι κάτι που λίγοι το γνωρίζουν. Ένα νησί στις Σποράδες με ιδιαίτερο χαρακτήρα και πολλές μοναδικότητες: το μικρό σκυριανό αλογάκι που θα δείτε μόνο εδώ και που μοιάζει σαν να δραπέτευσε από τη ζωφόρο του Παρθενώνα! Τα σκυριανά σκαλιστά έπιπλα και κεραμικά. Οι άφθονοι φρέσκοι και φθηνοί αστακοί του νησιού που στολίζουν το πιάτο σας. Παραλίες για κάθε γούστο. Και μια Χώρα που βάζει τα καλά της το βράδυ, για να σας διασκεδάσει. Διακοπές σε έναν τόπο με φόντο το Αιγαίο που τα έχει όλα. Είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε τη Σκύρο;

Αξίζει να δείτε στη Σκύρο

Τα δικά μας πόνι: σκυριανά αλογάκια

Σκύρος.Θα τα δείτε να τρέχουν ελεύθερα στο οροπέδιο Άρι. Να βόσκουν ήρεμα μέσα σε αγροκτήματα. Η ιστορία της καταγωγής τους είναι συναρπαστική. Μια θεωρία λέει ότι είναι απόγονοι μιας φυλής αλόγων που ήταν γνωστή στην Ελλάδα τον 5ο αιώνα π.Χ. Είναι τα σπάνια, λιλιπούτεια σκυριανά αλογάκια –και με λίγη τύχη τα παιδιά σας θα γίνουν οι περήφανοι ιππείς τους.

 • Προορισμός
 • Αναχωρήσεις
  Αθήνα
 • Ώρες αναχώρησης
  Αναχώρηση το πρωί
 • Ώρα επιστροφής
  Βραδυ
 • Ημερομηνίες Αναχώρησης
  1/8/24, 10/8/24, 17/8/24, 22/8/24

Περιλαμβάνονται

Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με σύγχρονο πούλμαν.
Διαμονή (3) διανυκτερεύσεις στο SKYROS PALACE ξενοδοχείο 4*.
Τρία πρωινά και τρία δείπνα σε πλούσιο μπουφέ, με δωρεάν αναψυκτικά, κρασί, μπύρα.
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΚΥΜΗ - ΣΚΥΡΟ και αντίστροφα
Αρχηγό – συνοδό. Φόρος διαμονής (ΤΑΚΚ). Φ.Π.Α.
1
1Η ΗΜΕΡΑ:
Αναχώρηση πολύ νωρίς το πρωί για το λιμάνι της Κύμης , επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για Λιναριά, το γραφικό λιμάνι της Σκύρου, άφιξη και μεταφορά στην όμορφη παραλία της ΚΑΛΑΜΙΤΣΑΣ για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, Skiros Palace, πάνω σε υπέροχη παραλία. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.
2
2Η ΗΜΕΡΑ:
Μετά το πρωινό επίσκεψη στη ΧΩΡΑ, χτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές λόφου, στη σκιά ενός Μεσαιωνικού κάστρου, με τα παραδοσιακά καλντερίμια και την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική, για να επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς και τον οικισμό Μαγαζιά που βρίσκεται κάτω από τη Χώρα, με την υπέροχη αμμουδερή παραλία. Παραμονή για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή, στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.
3
3Η ΗΜΕΡΑ:
Πρωινό και γνωριμία με το βόρειο μέρος του νησιού, με τα πυκνά πευκοδάση που πολλές φορές φτάνουν μέχρι τη θάλασσα, παραδοσιακά άσπρα σπιτάκια, μικρά εκκλησάκια και πανέμορφες παραλίες με γαλήνια ατμόσφαιρα και πεντακάθαρα νερά. Εκεί θα συναντήσουμε την ΑΤΣΙΤΣΑ, όμορφο χωριό με πολύ πράσινο και γραφικούς κολπίσκους, πριν καταλήξουμε στην αμμουδερή παραλία του ΜΩΛΟΥ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή, στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο διανυκτέρευση.
4
4Η ΗΜΕΡΑ:
Πρωινό και φθάνουμε στην όμορφη παραλία ΑΧΕΡΟΥΝΕΣ, χρόνος ελεύθερος για κολύμπι και αναχώρηση για τη Λιναριά, επιβίβαση στο Ferry Boat, απόπλους για Κύμη και συνεχίζουμε μέσω Ερέτριας, στάση, για να καταλήξουμε το νωρίς το βράδυ στην Αθήνα.

Περιλαμβάνονται

Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με σύγχρονο πούλμαν.
Διαμονή (3) διανυκτερεύσεις στο SKYROS PALACE ξενοδοχείο 4*.
Τρία πρωινά και τρία δείπνα σε πλούσιο μπουφέ, με δωρεάν αναψυκτικά, κρασί, μπύρα.
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΚΥΜΗ - ΣΚΥΡΟ και αντίστροφα
Αρχηγό – συνοδό. Φόρος διαμονής (ΤΑΚΚ). Φ.Π.Α.

Σημειώσεις

Με την συμμετοχή σας στο ταξίδι αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας