210 3319761, 2810 280040, 6934 541868
Top
 

Αγγλία

Round Travel / Αγγλία

Αγγλία

Πρωτεύουσα μιας χώρας χωρίς ακτές, η Πόλη μοιάζει να αγγίζει τα ουράνια. Αν και σκαρφαλώνει στον Ουρανό, οι πύργοι της είναι καλά στερεωμένοι στη γη, με ένα ανώτατο δείγμα τέλειας Αρχιτεκτονικής σε αρμονία με την φύση. Δεν είναι υπερβολή να την πει κανείς “εκατονταπυριανή”. Οι πρώτοι Βοημοί πρίγκιπες εγκαταστάθηκαν εδώ γιατί η πόλη, συνδυασμός του ποταμού με τους λεπτούς κυματισμούς του, τα επιβλητικά βουνά και τα ρωμανικά κελάρια των σπιτιών του 10ου αιώνα άσκησαν μια γοητεία στα στρατιωτικά καλέσματα.

Οι κατοπινές γενειές έχτισαν σε αυτή τη φυσική κληρονομιά, κοσμώντας τους λόφους με περήφανα κάστρα και ψηλούς ναούς. Τα στόλησαν με κρεμαστούς κήπους, διακόσμησαν το ποτάμι με γεφυρούλες και άπλωσαν γύρω δρόμους, πλατείες και Μεσαιωνικά κτήρια.

Τυλιγμένη με λόφους και ποτάμια, η Πράγα πάντα ήξερε να γοητεύει τους ξένους. Από τότε που ο Άραβας έμπορος Ιμπραήμ Ιμπν Γιακούμπ είπε τον 10ο αιώνα οτι “η Πράγα είναι η πλουσιότερη Χώρα του κόσμου”, έμποροι από παντού εκθέτουν την πραμάτεια τους στους δρόμους της,  που έγιναν ένα καλειδοσκόπιο χρωμάτων, γεύσεων και μουσικής.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin, tellus vitae condimentum egestas, libero dolor auctor tellus, eu consectetur neque elit quis nunc. Cras elementum pretium est. Nullam ac justo efficitur, tristique ligula a, pellentesque ipsum. Quisque augue ipsum, vehicula et tellus nec, maximus viverra metus. Nullam elementum nibh nec pellentesque finibus. Suspendisse laoreet velit at eros eleifend, a pellentesque urna ornare. In sed viverra dui. Duis ultricies mi sed lorem blandit, non sodales sapien fermentum. Donec ultricies, turpis a sagittis suscipit, ex odio volutpat sem, vel molestie ligula enim varius est. Pellentesque sodales ipsum nisi. Suspendisse ultrices nulla eu volutpat volutpat. Nunc vestibulum, tortor sollicitudin dapibus egestas, lorem eros vestibulum turpis, ac condimentum erat ipsum rutrum dolor.

Χρήσιμες Πληροφορίες...

Χώρα
Αγγλία
Ταξιδιωτικά εγγραφα
Για υπηκόους Ε.Ε. απαιτείται ταυτότητα των 10 τελευταίων ετών ή διαβατήριο. Παιδιά από 0-12 ετών, και ενήλικες που υπηρετούν σε σώματα ασφαλείας ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο. Για πολίτες Ε.Ε δεν χρειάζεται Βίζα.
Γλώσσα
Αγγλικά
Νόμισμα
Στερλίνα
'Εκταση (km2)
130.395 km2
Πληθυσμός
55,98 εκατομμύρια (2018)
Ηλεκτρικό
230V
Συγκοινωνίες
Τραμ, Μετρό, Τρένο, Λεωφορείο, Ταξί.

Λίγα λόγια για την Αγγλία...

Η Αγγλία είναι σαν μια πόλη που περπατιέται, αγαπιέται και παρέχει στον επισκέπτη όχι ένα απλό ταξίδι, αλλά μια ανεπανάληπτη ταξιδιωτική εμπειρία. Είναι φημισμένη για την Αγγλική της εξοχή της με τα παραδοσιακά οικήματα καθώς και για τις καταπράσινες εκτάσεις της. Η Αγγλία καλείται ως βασίλισσα καθώς ασκεί μεγαλοπρεπή επιρροή σε κάθε ταξιδιώτη.

Ταξίδια

Λονδίνο - Βρετανικό Mουσείο (Γουίνσδορ) Καλοκαιρι

To Λονδίνο είναι μια πόλη ζωντανή, παλιά όσο και μοντέρνα. Ένα ταξίδι στον τόπο των παραμυθιών, με ιππότες και άλογα, αλλά και μια εμπειρία του σήμερα.

5 μέρες
Πανόραμα Νότιας Αγγλίας - Κορνουάλη Καλοκαίρι 7 ημέρες

Πανόραμα Νότιας Αγγλίας – Κορνουάλη Καλοκαίρι 7 ημέρες. Το ταξίδι στην Αγγλια είναι μια εμπειρία σε μια πόλη ζωντανή, παλιά όσο και μοντέρνα, στον τόπο των παραμυθιών, σε μια πόλη θρύλο.

7 ημέρες
Λονδίνο - Βρετανικό Μουσείο - Χάρυ Πότερ Καλοκαίρι

Λονδίνο – Βρετανικό Μουσείο – Χάρυ Πότερ Καλοκαίρι. Μια πόλη ζωντανή, παλιά όσο και μοντέρνα, ένα ταξίδι στον τόπο των παραμυθιών, με ιππότες και άλογα, αλλά και μια εμπειρία του σήμερα.

5 ημέρες
Λονδίνο - Χάρυ Πόττερ Πάσχα

Το Λονδίνο είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως και της Αγγλίας, στα νοτιοανατολικά της οποίας βρίσκεται .Ένα Ταξίδι γεμμάτο εκπλήξεις Φτιαγμένο για Εσάς.!!

5 ημέρες
Λονδίνο - Βρετανικό Μουσείο - Γουινσδορ Πάσχα

Λονδίνο – Βρετανικό Μουσείο – Γουινσδορ 25η Μαρτίου.. Το Λονδίνο είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως και της Αγγλίας, στα νοτιοανατολικά της οποίας βρίσκεται .Ένα Ταξίδι γεμμάτο εκπλήξεις Φτιαγμένο για Εσάς.!!

5 μέρες
Σκωτία, Χάιλαντς Πάσχα

Αφήστε να μπει μέσα σας η ιστορία και η μοναδική ατμόσφαιρα της περιοχής. Και προσπαθήστε να γίνετε ένα με τους γνήσιους Σκωτσέζους, που τα βράδια απολαμβάνουν το ουίσκι τους στις παμπ του Εδιμβούργου. Ευκαιρία για γιορτή δεν χάνουν.
Με βιολιά και γκάιντες στήνουν τον χορό και όταν τα πράγματα “ξεφύγουν”, σηκώνουν επιδεικτικά τα παραδοσιακά κιλτ σε όσους τύχει να βρεθούν απέναντί τους…

5 ημέρες