210 3319761, 2810 280040, 6934 541868
Top
 

Καναδάς

Round Travel / Καναδάς

Καναδάς

Ταξιδέψτε στον Καναδά σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, που εδώ και χρόνια χαρίζει μια μοναδική και ενδιαφέρουσα εμπειρία σε κάθε ταξιδιώτη.

Ο Καναδάς είναι η δεύτερη μεγαλύτερη χώρα στο κόσμο και βρέχεται ανατολικά από τον Ατλαντικό Ωκεανό και δυτικά από τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Στις πόλεις του Καναδά θα γνωρίσετε τα σύμβολα της καπιταλιστικής Δύσης με τους ουρανοξύστες, τα γυάλινα κτίρια και τις κρεμαστές γέφυρες που αποτελούν αρχιτεκτονικά θαύματα του εικοστού αιώνα.

 

Στον Καναδά θα περιηγηθείτε στα πιο σημαντικά μουσεία όπου είναι το Γαλλόφωνο Κεμπέκ, το θαύμα των Καταρρακτών του Νιαγάρα, την Ιστορική Βοστόνη καθώς και τα μνημεία της Ουάσινγκτον.

Επισκεφθείτε την αρχοντική καρδιά του Καναδά, τη πρωτεύουσα του την Οτάβα, η οποία βρίσκεται στη νότια όχθη του ομώνυμου ποταμού. Η Οτάβα φημίζεται για την αναπτυσσόμενη τεχνολογία της λόγω των εντυπωσιακών μνημείων και κτηρίων.

Τα πιο γνωστά αξιοθέατα της Οτάβα είναι η Εθνική πινακοθήκη, το Μουσείο φυσικής ιστορίας και το Εθνικό μουσείο της  αεροπλοΐας.

Χρήσιμες πληροφορίες...

Χώρα
Καναδάς
Ταξιδιωτικά Έγγραφα
Απαραίτητο διαβατήριο καθώς και ηλεκτρονική ταξιδιωτική άδεια (eTa) σε ισχύ.
Γλώσσα
Γαλλικά, Αγγλικά
Νόμισμα
Δολάριο Καναδά
Έκταση (km2)
9,985 km2
Πληθυσμός
37,59 εκατομμύρια (2019)
Ηλεκτρικό
120V
Πολίτευμα
Ομοσπονδιακή Βασιλευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.

Οικονομία

Η Οικονομία του Καναδά για πολλά χρόνια βασιζόταν στις πρώτες ύλες όπως η ξυλεία,τα αλιεύματα και τα γεωργικά προϊόντα. Σήμερα απασχολείται στον τομέα των υπηρεσιών και υπάρχει ανάκαμψη της οικονομίας λόγω της ανακάλυψης των κοιτασμάτων διαμαντών.

Λίγα λόγια για τον Καναδά...

Ο Καναδάς είναι ένα πολύ ήσυχο και οργανωμένο κράτος. Σαν χώρα ο Καναδάς είναι τεράστιος σε έκταση και ταξιδεύοντας στις όμορφες πόλεις του θα σας μαγέψουν τα όμορφα τοπία του και η ομορφιά του.