210 3319761, 2810 280040, 6934 541868
Top
Round Travel / Blog  / ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ «το Μαργαριτάρι της Αδριατικής»

ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ «το Μαργαριτάρι της Αδριατικής»

? Μια δροσερή εκδρομή που μας οδηγεί στις ακτές της πρώην Γιουγκοσλαβίας, σε ένα πολύχρωμο παζλ φυσικής ομορφιάς και ιστορίας.
✴️ Περιπλανηθείτε στην παλιά πόλη του Ντουμπρόβνικ, δείτε τα σπήλαια Ποστόινα και τις λίμνες Πλίβιτσε, πιείτε μια μπύρα με λουκάνικα στο Βελιγράδι και χαρείτε σαν παιδιά αυτό το υπέροχο οδικό ταξίδι!
✴️ Οι Δαλματικές Ακτές, δίκαια αποκαλούνται «το Κάπρι των Βαλκανίων». Είναι ένα υπέροχο μίγμα από καταπράσινα τοπία, σμαραγδένια νερά και λίμνες σε μέγεθος πισίνας με καταρράκτες, που σαν περνάς ανάμεσα τους και νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε έναν μικρό παράδεισο.
✴️ Το ίδιο και στις πόλεις. Φτιαγμένες από πέτρα και ιστορία, αποτελούν ένα αμάγαλμα πολιτισμών και λαών, από τους Ρωμαίους ως τους Σαρακινούς και από τους Ενετούς ως την δυναστεία των Αυτοκρατόρων της Αυστροουγγαρίας. Γοτθικά και αναγεννησιακά μοναστήρια και παλάτια, ένα ταπισερί πανέμορφα κτήρια που θυμίζουν Μεσαιωνικό παραμύθι.
? Τα παράλια της Δαλματίας, ανέγγιχτα ακόμη από τις ορδές των τουριστών, με τα νησάκια τους, τους γραφικούς κολπίσκους και την μαγευτική τους ομορφιά, θα σας αγγίξουν για πάντα! 
#roundtravel #dalmatikesaktes #dubrovnik #enjoywithjroundtravel #ekdromesapokriti #odikesekdromes #ekdromesavgoustou