210 3319761, 2810 280040, 6934 541868
Top
Round Travel / Blog  / Χριστούγεννα στο Mαγικό Λονδίνο του Harry Potter

Χριστούγεννα στο Mαγικό Λονδίνο του Harry Potter

?Χριστούγεννα στο Mαγικό Λονδίνο του Harry Potter ? …και ο Μαγικός κόσμος του Χάρρυ Πόττερ!
?Τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο είναι ένα ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο.
?Η επίσκεψη στην Βρετανική πρωτεύουσα αξίζει σίγουρα όλο το χρόνο, όμως κατά τις γιορτινές μέρες, είναι πραγματικά το κάτι άλλο
✨Οι βιτρίνες των πολυκαταστημάτων γίνονται μαγικές σκηνές γεμάτες με ευφάνταστες εκθέσεις που κυμαίνονται από εργαστήρια πολυάσχολων ξωτικών έως φουτουριστικές μόδες.
?To Hyde Park μετατρέπεται σε μια Χειμερινή Χώρα των Θαυμάτων, με δέντρα καλυμμένα με λαμπερά φώτα, το μεγαλύτερο υπαίθριο παγοδρόμιο της πόλης, χριστουγεννιάτικα τραγούδια, μια ρόδα λούνα παρκ και μια καταπληκτική χριστουγεννιάτικη αγορά.
?‍♀️Υπάρχουν παντού παγοδρόμια και οι χριστουγεννιάτικες αγορές ξεπηδούν από τους Κήπους Kew (όπου υπάρχει μια εντυπωσιακή οθόνη φωτισμού) μέχρι τα Docklands, όπου μια αγορά είναι αφιερωμένη σε ιαπωνικές χειροτεχνίες, παραστάσεις, μουσική και φαγητό.
?Warner Bros Studio – The making of Harry Potter
?Εάν εσείς ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας, έχει υπάρξει Potterhead (θαυμαστής του φανταστικού κόσμου του Harry
Potter), η εκδρομή στα στούντιο όπου γυρίστηκαν πολλές σκηνές από τις ταινίες είναι το τέλειο Χριστουγεννιάτικο δώρο!
?Οι χώροι έιναι γεμάτοι με πρωτότυπα σκηνικά και κοστούμια που χρησιμοποιούνται για την αναδημιουργία του κόσμου που δημιούργησε η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.
⚡Οι επισκέπτες μπορούν να μπουν στη Μεγάλη τραπεζαρία και τη Διαγώνιο Αλέα, να δουν το πραγματικό Hogwarts Express στην Πλατφόρμα 9 ¾ και να εξερευνήσουν το Απαγορευμένο Δάσος.
?Τα πραγματικά κοστούμια (που χρησιμοποιήθηκαν στις ταινίες) εκτίθενται, μαζί με στηρίγματα, συμπεριλαμβανομένων των εκατοντάδων βάζων με φίλτρα
που επενδύουν τους τοίχους της τάξης, το καθένα με τις δικές του ετικέτες ξεχωριστά σχεδιασμένες και τρομακτικό περιεχόμενο, από συρρικνωμένα κεφάλια μέχρι αποξηραμένα οστά ζώων
? Τα εκθέματα εξηγούν πώς δημιουργήθηκαν και ζωντάνεψαν τα μαγικά πλάσματα και πώς τα ειδικά και οπτικά εφέ έκαναν τον Χάρι και άλλους χαρακτήρες να πετάξουν!