210 3319761, 2810 280040, 6934 541868
Top
Round Travel / Blog  / Το Ταξιδιωτικό γραφείο του μέλλοντος.

Το Ταξιδιωτικό γραφείο του μέλλοντος.

Φανταστείτε ένα τουριστικό γραφείο γεμάτο οθόνες που σε μεταφέρουν σε προορισμούς στα πέρατα του κόσμου και την δυνατότητα να επικοινωνήσεις την ίδια στιγμή με ένα γκρουπάκι που κάνει σαφάρι ελέφαντα μέσα σε λίμνη με λωτούς στην Σρι Λάνκα.

Θα είναι ένα μέρος συνάντησης ατόμων που αγαπούν τα ταξίδια και που με την εμπειρία του ταξιδιωτικού συμβούλου του ταξιδιωτικού πράκτορα θα τα οργανώσουν καλύτερα. Ρομπότ θα συλλέγουν πληροφορίες από πελάτες και έτσι ο ταξιδιωτικός σύμβουλος του γραφείου θα μπορεί να έχει περισσότερες πληροφορίες για τις προτιμήσεις τους, ώστε να τους προτείνει το ταξίδι που τους ταιριάζει.

Εκεί που μια παρέα φοιτητών κάθεται στη στάση, έρχεται στο κινητό τους ένα φανταστικό van και τους μεταφέρει διαδικτυακά στην Αφρική. Αυτό το φανταστικό ταξίδι, τους οδηγεί τελικά στο να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ταξίδι τους από τον συνεργάτη του γραφείου.

Όλα αυτά φαίνονται πολύ φουτουριστικά, αλλά έρευνα του Amadeus (παγκόσμιο σύστημα κρατήσεων αεροπορικών εισιτηρίων που χρησιμοποιούν τα τουριστικά γραφεία) πιστεύει πως ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψει κάποιος το μέλλον, είναι να το δημιουργήσει.