210 3319761, 2810 280040, 6934 541868
Top
Round Travel / Blog  / Το Ταξίδι το φτιάχνουν οι Άνθρωποι, όχι οι τόποι…

Το Ταξίδι το φτιάχνουν οι Άνθρωποι, όχι οι τόποι…

? Ένας σπουδαίος Αμερικανός επιχειρηματίας είχε πει:
? “Πάρτε μου τα εργοστάσια και αφήστε μου τους ανθρώπους και θα τα ξαναφτιάξω όλα από την αρχή.
? “Πάρτε μου τους ανθρώπους και αφήστε μου τα εργοστάσια και είμαι κατεστραμμένος.”
? Οι άνθρωποι είναι που δημιουργούν, που νοιάζονται και ό,τι φτιάχνουν, από κάτι απλό, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι μαγικό.
? Γι’ αυτό και σε μια εκδρομή, ο διοργανωτής, ο αρχηγός, και ο πωλητής είναι οι άνθρωποι-κλειδιά.
? Ο διοργανωτής, γιατί φτιάχνει για εμάς μια σωστά οργανωμένη εκδρομή, που οι υπηρεσίες της να αξίζουν με το παραπάνω τα χρήματα που δίνουμε γι’ αυτές .
? Ο αρχηγός, γιατί είναι ο καλύτερος φίλος μας στην εκδρομή, οι γνώσεις, η πείρα, η έγνοια, το χιούμορ με το οποίο αντιμετωπίζει τις καταστάσεις και τον κάθε ένα μας, μας κάνει μια χαρούμενη παρέα σε σχολική εκδρομή! Μια παρέα διασκεδαστική, δεμένη που νιώθει ασφαλής και φροντισμένη.
? O πωλητής, ο οποίος αφού ακούσει τα θέλω του καθενός από εμάς, μας προτείνει με εμπειρία τα ταξίδια που μας ταιριάζουν, και μας βοηθά να διαλέξουμε με γνώμονα τις δικές μας ανάγκες και όχι τα συμφέροντα του πρακτορείου.
? Γι’αυτό, όταν θελήσετε να εκδράμετε, δώστε βάση σε αυτούς τους τρεις ανθρώπους. Ή αναθέστε την εκδρομή σας σε ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο που εμπιστεύεστε την κρίση του.
? Έτσι, είναι σίγουρο πως θα περάσετε καλά. Γιατί, όπως είχε πει και ένας παλιός, καλός μας φίλος και συνταξιδιώτης: ? “το ταξίδι είναι το μόνο που δεν κληρονομείται, δεν μεταβιβάζεται, είναι και μένει δικό σου για πάντα…”.