210 3319761, 2810 280040, 6934 541868
Top
Round Travel / Blog  / Τι να φορέσετε στο Λονδίνο;

Τι να φορέσετε στο Λονδίνο;

Προετοιμάζετε ένα ταξίδι στο Λονδίνο τώρα που άνοιξε; Μην ξεχάσετε 2 πράγματα..Το διαβατήριο σας και τις συμβουλές μας για το τι να φορέσετε.
✴️ Η αλήθεια είναι οτι στο Λονδίνο ρίχνει στα ξαφνικά συχνές βροχούλες μέσα στην ημέρα. Εσείς, σαν ένας επισκέπτης της πόλης, θέλετε να διανύσετε 20χλμ. την ημέρα, να είστε ντυμένος/ντυμένη η ζεστά αλλά και κομψά, να μπορείτε με τα ίδια ρούχα να φάτε σε ένα εστιατόριο χωρίς να δείχνετε ότι κατεβήκατε μόλις από τα όρη και να είστε προετοιμασμένοι ανα πάσα στιγμή για την βροχούλα που λέγαμε, η οποία μπορεί να καταλήξει και σε έναν μικρό καταρράκτη. Εμείς όμως δεν πρέπει να της επιτρέψουμε να μας χαλάσει τα σχέδια της ημέρας.
Έτσι, σας προτείνουμε:
✅ Ένα αδιάβροχο μπουφάν το πρωί. Δεν κάνω διαφήμιση, αλλά η βασίλισσα φοράει ένα Barbour jacket. ‘Όταν το έδωσε για ανανέωση (αυτά κρατάνε μια ζωή), θέλησαν να της επιστρέψουν ένα καινούργιο, αλλά η Ελισάβετ δεν δέχθηκε, λέγοντας πως προτιμά να κρατήσει το παλιό, γιατί ήταν το αγαπημένο της!
✅ Για το βράδυ καλό είναι να έχετε ένα πιο ζεστό μπουφάν, γιατί πέφτει και υγρασία.
✅ Το πρωί των ζεστών ημερών, ένα φορεματάκι ή ένα τζιν είναι ότι πρέπει, με πουκάμισο και ένα πουλοβεράκι μέσα από το μπουφάν. Έχουν κάτι ολόμαλλα σκωτσέζικα πουλόβερ στην Oxford Street που θα σας ξετρελάνουν!
✅ Μια ομπρέλα είναι απαραίτητη, προτείνω σπαστή. Τα πολύ καλά ξενοδοχεία διαθέτουν ομπρέλες τύπου μπαστούνι για την χρήση των πελατών τους. Ενια σας, με τόσα που χρεώνουν αυτά τα ξενοδοχεία, έχουν βγάλει το κόστος των ομπρελών που τυχόν χαθούν.
✅ Το must είναι φυσικά τα παπούτσια. Οι μπότες είναι ό,τι καλύτερο, προφυλάσσουν από τα νερά και είναι ζεστές, αλλά αν δεν σας βολεύουν θα συνιστούσα άνετα μποτάκια περιπάτου. Ίσως και ένα ζευγάρι γόβες για βραδινές εξόδους για τις κυρίες.
✅ Μην παίρνετε μαζί σας πολλά πράγματα. Πληρώνετε άδικα βαλίτσες, κουβαλάτε ρούχα που δεν τα χρειάζεστε και στην τελική, δεν έχετε που να βάλετε τα ψώνια σας. Βασικά χρειάζεστε μια μπλούζα ή πουκάμισο+πουλόβερ για κάθε μέρα, 2 παντελόνια, εσώρουχα + πιζάμες, άντε και ένα άνετο φόρεμα και μια τσάντα που να κλείνει καλά με φερμουάρ για τις φίλες μας.
? Το κόλπο για να πάρετε λίγα είναι: Βάλτε τα όλα πάνω σε ένα κρεββάτι και πάρτε τα μισά.
✅ Ένα ακόμη tip: Μην ξεχάσετε να αγοράσετε σοκολάτες ή ξηρούς καρπούς από το duty free. Θα σας γλιτώσουν χρήματα από τις ξαφνικές “λιγούρες” στο ξενοδοχείο.
? Θυμηθείτε: Όσο πιο πεπειραμένος είναι ο ταξιδιώτης, τόσο λιγότερα κουβαλάει. Κι εμείς εδώ στο Round Travel έχουμε όνειρο να σας μετατρέψουμε από ταξιδιώτες σε ταξιδευτές…
Καλό μας Ταξίδι❗️
_______________________________
@RoundTravel
? Ζωγράφου 12
? 2810 280040, 210 3319761, 801 11 40840