210 3319761, 2810 280040, 6934 541868
Top
Round Travel / Blog  / Ταξίδι στη Ζανζιβάρη – Εθνικά Πάρκα Τανζανίας.

Ταξίδι στη Ζανζιβάρη – Εθνικά Πάρκα Τανζανίας.

? ‘Eνα Ταξίδι για 2 που πρέπει να ζήσουμε μια φορά στη ζωή μας, είναι στη . Κι αν δεν είστε fun των γκρουπ, πάτε διακοπές από 461€ + φόρους❗️

✈️ Ένα Ταξίδι Ζωής στην Μαύρη Καλονή, την Αφρική. Εκεί που η άγρια ομορφιά των ατέλειωτων Σαβάνων της Α.Αφρικής ενώνεται με τις ήρεμες Ακτές του Ινδικού. ? Η Εξωτική Ζανζιβάρη ανταποκρίνεται επάξια στον χαρακτηρισμό «παράδεισος του Ινδικού».
❓ Και γιατί να πάω εκεί; Τι θα δώ;
Στο Ταξίδι στη Ζανζιβάρη – Εθνικά Πάρκα Τανζανίας θα απολαύσουμε:
✅ την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική με κομψοτεχνήματα αραβικής αρχιτεκτονικής,
✅ αμμουδερές παραλίες και πολύ τοπικό χρώμα.
✅ Μέσα από τις πλούσιες ξεναγήσεις μας θα γνωρίσετε έναν άλλο κόσμο τόσο ξεχωριστό και φιλόξενο που θα σας συντροφεύει με ταξιδιωτικές αναμνήσεις για μια ζωή!
✅ Και στην απέναντι ακτή το κοσμοπολίτικο Νταρ Ες Σαλαμ, μια πόλη που σφύζει από ζωή και ζωντάνια και αξίζει σίγουρα να την περπατήσετε.
✅ Όταν όμως μιλάμε για Τανζανία το μυαλό μας πάει στον επιβλητικό Κιλιμαντζάρο, σε ένα οικοσύστημα τόσο ξεχωριστό σε πλήρη αρμονία όχι μόνο με τη φύση αλλά και με τις φυλές των ανθρώπων που ζουν με τον δικό του παραδοσιακό τρόπο.
✅ Σε αυτό το ταξίδι το φωτογραφικό σαφάρι θα είναι απλώς η αφορμή για μία κατάδυση στην Αρχέγονη Αφρική!
? Είναι ένα Ταξίδι “γεμάτο” ξεχωριστές εμπειρίες, καλά οργανωμένο και δοκιμασμένο, με πολύ έμπειρο αρχηγό, και την ασφάλεια και φροντίδα μας σε κάθε σας βήμα. Αρκετό χρόνο χάσαμε από τη Ζωή μας τα τελευταλία 2 χρόνια. Μην χάσετε και αυτό το Ταξίδι. Κάντε κράτηση τώρα❗️