210 3319761, 2810 280040, 6934 541868
Top
Round Travel / Blog  / Πρέπει να μάθουμε να αλλάζουμε για να μείνουμε ίδιοι.
Πρέπει να μάθουμε να αλλάζουμε για να καταφέρουμε να μείνουμε ίδιοι.

Πρέπει να μάθουμε να αλλάζουμε για να μείνουμε ίδιοι.

👍Πρέπει να μάθουμε να αλλάζουμε για να καταφέρουμε να μείνουμε ίδιοι.
🤔Το έχετε σκεφτεί ποτέ; Υπάρχουν εσωγενείς και εξωγενείς δυνάμεις που μας πιέζουν συνεχώς. Από την οικογένεια, την κοινωνία, το περιβάλλον, την παγκοσμιοποίηση.
🤓Για να μείνουμε οι ίδιοι, πρέπει να μάθουμε να αλλάζουμε, να αντιδρούμε σε αυτές τις δυνάμεις, να προσαρμόζόμαστε συνεχώς. Αν είμαι πάνω από 60 ετων, για να μείνω στα ίδια κιλά, πρεπει να μάθω να τρώγω λιγότερο. Αλλάζω, για να μείνω ο ίδιος.
🦣Τα είδη που επιβίωσαν στη γή (μόλις το 1% αυτών που αρχικά υπήρχαν), είναι αυτά που κατάφεραν να προσαρμοστούν στις αλλαγές του περιβάλλοντος.
🫵Το ίδιο ωφείλουμε να κάνουμε και εμείς οι άνθρωποι. Απο εδω και στο εξης ο κόσμος μας θα αλλάζει συνεχώς. Κρίσεις όπως οικονομικές, πανδημίες, πόλεμοι.
😉Δεν βγαίνει τίποτα με το να φοβόμαστε να ζήσουμε. Εκείνο που είναι το καλύτερο για εμας, είναι να ανοίγουμε τα μυαλά μας σε νέες ιδέες και νέες επιδιώξεις. Να μαθαίνουμε και να εξασκούμε το μυαλό μας με νέες εμπειρίες.
🌎Πως; Με τα ταξίδια.
🥰Τα ταξίδια μας ανοίγουν ένα παράθυρο σε άλλους κόσμους, άλλους πολιτισμούς, άλλες κουλτούρες, άλλους ανθρώπους και άλλα αξιακά συστήματα. Ετσι μαθαίνουμε να σεβομαστε την διαφορετικότητα, να συνεργαζόμαστε με άλλους λαούς και να αγαπάμε αλλήλους.
👳‍♂️🧕Δεν μπορούμε να περιμένουμε διαφορετικά αποτελέσματα όταν δρούμε με τον ίδιο πολεμοχαρή τρόπο εδω και 75 χρόνια. Πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο που ενεργούμε για να περιμένουμε διαφορετικά αποτελέσματα. Αν τα μυαλά των ανθρώπων της Μέσης Ανατολής είχαν ανοίξει σε άλλες ιδέες με να ταξίδια, όλα θα ήταν καλύτερα…
✨Ταξιδέψτε τα παιδιά σας αυτά τα Χριστούγεννα. Είναι σαν να πλάθουμε όλοι μαζί, έναν καινούριο, καλύτερο κόσμο!
@roundtravel1987
📍 Ζωγράφου 12
📞 2810 280040, 210 3319761, 801 11 40840