210 3319761, 2810 280040, 6934 541868
Top
Round Travel / Blog  / Πράγα, χαρείτε τις Μπυραρίες της με απευθείας πτήσεις από Ηράκλειο!
Πράγα, χαρείτε τις Μπυραρίες της με απευθείας πτήσεις από Ηράκλειο!

Πράγα, χαρείτε τις Μπυραρίες της με απευθείας πτήσεις από Ηράκλειο!

Το ξέρατε ότι υπάρχει ΒΕΕR TOUR στην Πράγα, και μπυραρία-ποδήλατο; Είναι άλλωστε η εποχή του Beer Festival.
Η τσέχικη μπύρα είναι ίσως η καλύτερη στον κόσμο. Έτσι, μια ευκαιρία να απολαύσετε μπύρες σε τεράστιο μέγεθος και να κάνετε νέους φίλους από όλο τον κόσμο είναι το beer tour στην Πράγα.
Ένας ταξιδιώτης που συμμετείχε στην εκδρομή μας, γράφει : Και τα 3 μπαρ-ζυθοποιεία που επισκεφτήκαμε σε αυτό το tour είναι εξαιρετικά., ειδικά το μπαρ –εστιατόριο- ζυθοποιείο σε μια βάρκα που προσφέρει μια ποικιλία από στυλ μπύρας και πολύ καλό παραδοσιακό τσέχικο φαγητό, διέθετε ένα μοναδικό περιβάλλον. Το highlight της βραδιάς ήταν όταν εμφιαλώσαμε τη δικιά μας μπύρα.
Άλλη μια ιδέα είναι το Original Prague Beer Bike, ένα ποδήλατο στυλ καντίνας, όπου θα απολαύσετε την μπύρα σας και οι φιλικοί ιδιοκτήτες θα σας ενημερώσουν για τις καλύτερες μπυραρίες στην Πράγα.
Δοκιμάστε τις διάσημες μάρκες Pilsner Urguell και η Budwieser Budvar. Οι περισσότερες μπυραρίες διαθέτουν έως και 400 ετικέτες μπύρας και όποια κι’ αν επιλέξετε θα είναι καλή και οικονομική : Radegast, Velkopopovicky Kozel,Staropramen, Gambrinus. H μαύρη μπύρα tmave pivo είναι γλυκιά ενώ η svelte pivo (ελαφριά και ξανθή μπύρα) είναι πικρή και αρωματική. Σας προτείνουμε την τσέχικη Budweiser και πάρτε μαζί και την μισού λίτρου κούπα για ενθύμιο.