210 3319761, 2810 280040, 6934 541868
Top
Round Travel / Blog  / Ποιό μέρος του κόσμου έχει μηδέν (0) κορωναιό για να ταξιδέψετε εκεί.

Ποιό μέρος του κόσμου έχει μηδέν (0) κορωναιό για να ταξιδέψετε εκεί.

Στα νησιά Σαμόα, καταμεσής του Ειρηνικού Ωκεανού, πέρα από την Αυστραλία, ο κορωναιός δεν πρόφτασε να πάει. Εκεί, στα «Νησιά των Θαλασσοπόρων» όπου ο ήλιος ανατέλλει πρώτα από όλα τα μέρη της γης, και αλλάζουν πρώτα από όλους χρονιά, βρίσκεται το νοητό «τοίχος του χρόνου». Από το ένα νησί στο άλλο, η απόσταση με βάρκα με μηχανή είναι μόλις 35 λεπτά, όμως ο χρόνος αλλάζει κατά ένα 24ωρο.

Σήμερα, μετακίνησαν αυτό το νοητό τοίχος του χρόνου, ώστε να βρίσκονται στην ίδια πλευρά όλα τα νησιά και οι κάτοικοι τους να μην ταξιδεύουν άθελα τους στον χρόνο. Τα Σαμόα αποτελούν 9 νησιά, με πρωτεύουσα την Άπια. Τα εξωτικά αυτά νησιά είναι γεμάτα τροπικά δάση, με συναρπαστικούς καταρράκτες και υπέροχες αμμουδερές παραλίες. Το κλίμα είναι ζεστό και τροπικό με μέση θερμοκρασία τους 26,7C και χειμώνα από τον Ιούνιο ως τον Σεπτέμβριο.

Οι φιλόξενοι ντόπιοι είναι φιλήσυχοι Χριστιανοί, που ασχολούνται κυρίως με το ψάρεμα. Πολλοί κάτοικοι των Αμερικάνικων Σαμόα κατατάσσονται στο στρατό, για εξασφάλιση του προς το ζην. Τι μπορείτε να κάνετε στα νησιά Σαμόα : Στο χωριό των Λωτοφάγων. βρίσκονται οι καταρράκτες Sun Ocean Trech (=μεγάλη τρύπα), όπου κολυμπάτε σε μια τεράστια τρύπα που δημιουργήθηκε από καθίζηση του εδάφους, μέσα σε πανέμορφη τροπική βλάστηση.

Κολύμπι με χελώνες, ψαρέματα στον Ειρηνικό, Σέρφινγκ, καταδύσεις, καγιάκ, ποδηλασία, γκολφ. Μια βόλτα στον ξύλινο πεζόδρομο, με τα γραφικά γεφυράκια 40μ πάνω από τη γη, φτιαγμένο σαν δεντρόσπιτο, πάνω στα αιωνόβια δένδρα Banyan θα σας ενθουσιάσει. Ένας περίπατος στα ανοιχτά παζάρια, θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε με ντόπιους και να δοκιμάσετε τοπικές λιχουδιές. Το ταξίδι στα νησιά Samoa είναι μια εμπειρία ζωής, που θα ζει μαζί σας για πάντα…

#roundtravel #explorewithroundtravel #lovetravelling #traveltheworld #exploregreece #greece