210 3319761, 2810 280040, 6934 541868
Top
Round Travel / Blog  / Οι μαγικές εμπειρίες της Ζακύνθου.
ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Οι μαγικές εμπειρίες της Ζακύνθου.

Ζάκυνθος…Το νοτιότερο νησί του Ιονίου είναι και το λουλούδι της Ανατολής:  το Fiore di Levante, όπως το ονόμασαν οι Λατίνοι.

Όταν το 1980 το πλοίο “Παναγιώτης” ναυάγησε σε μια υπέροχη παραλία στην Ζάκυνθο, κανείς δεν φανταζόταν ότι αυτή, θα γινόταν μια από τις πιο διάσημες παραλίες σε όλο τον κόσμο!  Επειδή το πολυφωτογραφημένο Ναυάγιο ξεπροβάλλει μέσα από τα βράχια, πάνω στην λευκή αμμουδιά αλλά κυρίως επειδή είναι προσβάσιμο μόνο από τη θάλασσα, δίνει στην εκδρομή σου μια αίσθηση… μυστηρίου. Είναι μια απίστευτη εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε. Όσες φωτογραφίες κι αν έχετε δει ως τώρα, τη στιγμή που θα αντικρύσετε για πρώτη φορά την παραλία από κοντά, θα τη θυμάστε για πάντα.

Επόμενη μαγική εμπειρία: Οι Μπλε Σπηλιές. Τα ιριδίζοντα μπλε χρώματα που δημιουργούνται από το παιχνίδι του ήλιου με τα βράχια και τη θάλασσα, μαζί με τις πορτοκαλί-μοβ πινελιές που δίνουν τα κοράλλια στα βράχια, είναι κάτι το συναρπαστικό. Αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο είναι ότι κάθε μία από τις σπηλιές κάνει διαφορετικά παιχνίδια με το φως, ανάλογα με την ώρα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι μια στάση για μια βουτιά με μάσκα και αναπνευστήρα.

Υ.Γ. Μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί τη φωτογραφική σου μηχανή… Θα την χρειαστείς!

Ζάκυνθος