210 3319761, 2810 280040, 6934 541868
Top
Round Travel / Blog  / Μαγικό, Γιορτινό ΛΟΝΔΙΝΟ

Μαγικό, Γιορτινό ΛΟΝΔΙΝΟ

Μαγικό, Γιορτινό ΛΟΝΔΙΝΟ. Λονδίνο – με SKY για να ζήσουμε τη Μαγεία των Χριστουγέννων!

HARRY POTTER – OXFORD STR – η Γέφυρα και ο Πύργος του Λονδίνου – ο Υπέροχος ζωολογικός κήπος – το City, κέντρο οικονομίας του κόσμου – το Μουσείο ρολογιών στο Γκρίνουιτς – η περίφημη τεράστια Ρόδα, το «Μάτι του Λονδίνου», μια κρουαζιέρα στον Τάμεση. Όλα οδηγούν στο Λονδίνο. Την πόλη των Μύθων και Θρύλων…

Το Λονδίνο είναι μια από τις πιο μαγευτικές πόλεις του κόσμου. Σύγχρονα αρχιτεκτονικά θαύματα, όπως το κτήριο Shard, ιστορικά μνημεία, πολυτελή καταστήματα και βραβευμένα θέατρα. Οι γραφικοί δρόμοι περιστρέφονται γύρω από διάσημα αξιοθέατα όπως τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, το Αβαείο του Γουέστμινστερ και τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου. Η ομορφιά του Λονδίνου έιναι τέτοια που συνεχώς αναγκάζει τους επισκέπτες να εξαντλούν τον χώρο αποθήκευσης φωτογραφιών σε τηλέφωνα και κάμερες.

Με τόσα πολλά εντυπωσιακά τουριστικά αξιοθέατα και μαγευτικά πράγματα για να κάνει κανείς, δεν είναι περίεργο που το Λονδίνο είναι μια από τις πόλεις με τους περισσότερους επισκέπτες παγκοσμίως –  δέχεται πάνω από 20 εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο. Η πολυσύχναστη πρωτεύουσα της Βρετανίας προσφέρει κάτι για όλους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αγαπούν τα ψώνια, το καλό φαγητό, την ιστορία, καθώς και έχει άπειρες επιλογές για παιδιά.
Με τόσες επιλογές μερικές φορές έιναι δύσκολο να αποφασίσει κανείς τι θέλει να δει ή να κάνει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πολλά από τα κορυφαία μουσεία του Λονδίνου η είσοδος είναι δωρεάν, ενώ μπορείτε επίσης να απολαύσετε ένα πικνίκ σε ένα από τα μεγάλα πάρκα, να περιηγηθείτε σε ένα βασιλικό παλάτι ή να περιπλανηθείτε σε έναν κήπο που κόβει την ανάσα. Ίσως θα προτιμούσατε να πάρετε μέρος σε μια παράσταση, να ιππεύσετε ένα άλογο μέσα σε ένα μικρό δάσος, να ανεβείτε στην περίφημη ρόδα, το γνωστό “Μάτι του Λονδίνου” ή να απολαύσετε ένα παραδοσιακό απογευματινό τσάι στο πολυκατάστημα Χάρολντς.

Το Λονδίνο τις γιορτές είναι στα καλύτερα του. Και μην ξεχνάμε ότι οι εκπτώσεις ξεκινούν αμέσως μετά τα Χριστούγεννα. Μην το χάσετε, εσείς και τα παιδιά σας. Προλάβετε τα 4κλινα family rooms σε κεντρικά ξεν/χεία. Κάντε κράτηση τώρα!

Λονδίνο – Χάρυ Πόττερ