210 3319761, 2810 280040, 6934 541868
Top
Round Travel / Blog  / Ιταλικός Νότος. Μια ξεχωριστή χώρα γεμάτη κέφι για ζωή!

Ιταλικός Νότος. Μια ξεχωριστή χώρα γεμάτη κέφι για ζωή!

Κάπρι, ένα νησί ειδύλλιο.

Με ξενοδοχεία να κρέμονται σαν φάροι στην άκρη των βράχων, εντυπωσιακές θέες,  φυσικά σκηνικά, και ένα μαγευτικό ηλιοβασίλεμα από τoν Φάρο Punta Carena, το νησί Κάπρι με την ζεστή ατμόσφαιρά του θα σας μαγέψει. Ρομαντισμός, δραματικές θέες και…λεμονανθός να επικρατεί στον αέρα. Ο χρόνος σε αυτό το νησί δεν είναι ποτέ αρκετός.

Οι Κήποι του Αυγούστου με τα καλύτερα άνθη που έχει να προσφέρει το Κάπρι θα σας οδηγήσουν σε μια από τις ομορφότερες παραλίες, την Marina Piccola.

Marina Piccola: Λέγεται ότι ήταν το σημείο όπου ο Οδυσσέας σχεδόν υπέκυψε στο τραγούδι των Σειρήνων. Μια ακτή, με μια μοναδική άγρια ομορφιά, περικυκλωμένη από τεράστιες πέτρες και σπηλιές, δημιουργήθηκε σχεδόν μαγικά, από τον αέρα, τη θάλασσα και το χέρι του ανθρώπου.

Μην λησμονήσετε να επισκεφτείτε το Αρωματοποιείον Carthusia, το διαμάντι των αισθήσεων στο Κάπρι. Το νησί εξακολουθεί να είναι ένας θρύλος. Πέρα από τα πολιτιστικά αξιοθέατα και τη θάλασσα και τη φύση σε όλη τους τη γοητεία, προσφέρει καλές αγορές. Καλαίσθητες μπουτίκ και στούντιο τεχνιτών . τοπικό φαγητό με θαλάσσιες και αγροτικές παραδόσεις του νησιού.

Οι άνθρωποι μας εκεί, θα σας οδηγήσουν σε εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες: Θέα από τη  Μαρίνa Piccola Bay ή τα βράχια Faraglioni. Παραλίες μαγευτικές, όπως οι Marina Piccola, La Canzone Del Mare, Torre Saracena, Marina Grande Beach, Le Ondine Beach Club

Νάπολη

Μια βόλτα στην πόλη θα σας πείσει. Έντονη, δραστήρια και γεμάτη αυθεντική και αφιλτράριστη ομορφιά, η Νάπολη είναι γεμάτη γραφικά σοκάκια, αρχαιολογικούς θησαυρούς και ζωή στους δρόμους της πόλης, περιδιαβείτε την!

Ρώμη

Το Κολοσσαίο, το Πάνθεον, η Ρωμαϊκή Αγορά και η Βασιλική του Αγ.Πέτρου, όλα σημεία που αποπνέουν την ιδιαίτερη προσωπικότητα της Ιταλικής πρωτεύουσας. Περπατήστε την και θα συναντήσετε αριστουργήματα της ευρωπαϊκής τέχνης χωρίς να προσπαθήσετε πολύ – γλυπτά του Μιχαήλ Άγγελου, τοιχογραφίες του Ραφαήλ και σιντριβάνια του Μπερνίνι.

Μην ξεχάσετε να ρίξετε ένα νόμισμα με μια ευχή στη Φιντάνα Ντι Τρέβι, να καθίσετε στα σκαλιά της Πιάτσα Ντι Σπάνια φωτογραφίζοντας Ιταλίδες καλλονές, να επιδοθείτε στα ψώνια στην Via Del Corso και να δοκιμάσετε το υπέροχο παγωτό στην AZrena Del Gelato έξω από την πλατεία του Βατικανού.

Bella Νάπολη – Ρώμη