210 3319761, 2810 280040, 6934 541868
Top
 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ – ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ – ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ
185€ κατ'άτομο
Η άγρια ομορφιά της βόρειας Ελλάδας...

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ – ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ – ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ
Καλώς ήρθατε στις Σέρρες ή «στα Σέρρας», όπως λένε οι ντόπιοι,  στην πόλη αυτή της Βόρειας Ελλάδας που δεν φοβάται το χρόνο, που αναγεννάται σαν τον φοίνικα από τις στάχτες του μετά από κάθε καταστροφή μέσα στους αιώνες. Ποιο είναι το μυστικό της; Θα το ανακαλύψετε στα παραδεισένια δάση του Λαϊλιά, στη σκιά των δέντρων στους Αγίους Αναργύρους. Θα το γευτείτε στη γλύκα των ακανέδων και στο άρωμα των ούζων. Θα το γνωρίσετε στους ανθρώπους της, που κάνουν τη διασκέδαση και το «παιχνίδι» πρωταγωνιστές κάθε νύχτας. Άλλωστε, οι Σερραίες είναι φημισμένες καλλονές… Έτσι είναι οι Σέρρες: γεμάτες υποσχέσεις για διακοπές όλο εμπειρίες.
Στη Μακεδονία, μια πόλη με ιστορία και απαράμιλλη αρχοντιά, σάς καλεί να απολαύσετε τα διαχρονικά της κάλλη.

Εκτος από τις εκλπηκτικές Σέρρες θα επισκευτουμε:

Την Λίμνη της Κερκίνης:
Η λίμνη Κερκίνη γεννήθηκε από ένα φράγμα που δημιουργήθηκε το 1932 και με το πέρασμα του χρόνου μεταμορφώθηκε σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό με παρούσα πάντα την εκθαμβωτική ομορφιά της Μακεδονίας.

Πατήστε εδώ για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον – Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Την όμορφη πόλη της Δράμας:
Απλή, γοητευτική και γεμάτη μεγαλία!
Η Δράμα δεν διαλαλεί την ομορφιά της. Περιμένει σαν ταπεινή οικοδέσποινα να περάσετε το κατώφλι της, για να σας αποκαλύψει τις χίλιες δυο της χάρες. Εδώ, καθώς αγναντεύετε το όρος Φαλακρό, θα δείτε εικόνες Ελλάδας αυθεντικές, θα βιώσετε εμπειρίες γνήσιες: άνθρωποι ανοιχτόκαρδοι θα σας μυήσουν στις ομορφιές της.

Το οχυρό του Ρούπελ:
Γνωστό για την αντίσταση των Ελλήνων στις γερμανικές μεραρχίες.

Το σπήλαιο πηγών Αγγίτη:
Tο  μεγαλύτερο  ποτάμιο  Σπήλαιο   στον  κόσμο.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ – ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ
 • Προορισμός
 • Αναχωρήσεις
  Αθήνα. Παραλαβή από τον Πειραιά για τους Κρητικούς
 • Ώρες αναχώρησης
  07:30 π.μ
 • Ώρα επιστροφής
  Βραδυνή
 • Ημερομηνίες Αναχώρησης
  24-27/2/23

Περιλαμβάνονται

Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο DAVITEL TOBACCO 4* της Θεσσαλονίκης.

σε ξενοδοχείο PHILIPPOS XENIA 4* .

Δύο πρωινά και δύο δείπνα σε μπουφέ.
Αρχηγός – συνοδός.
Τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.
1
1η ΗΜΕΡΑ
Αναχώρηση 08:15 από ΑΘΗΝΑ, στάση στην περιοχή της Λαμίας και μια πολύ ευχάριστη παράκαμψη λίγο αργότερα, μας οδηγεί στα ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ, έναν παραδοσιακό οικισμό του νομού Λάρισας, χτισμένο στις βορειοδυτικές πλαγιές του όρους Όσσα στην είσοδο της κοιλάδας των Τεμπών. Το χωριό φημίζεται για τα σπουδαία αρχοντικά του καθώς γνώρισε πολύ μεγάλη οικονομική ανάπτυξη κατά το παρελθόν, χάρη στην επεξεργασία και την βαφή νημάτων με κόκκινο χρώμα που παρήγαγαν από την επεξεργασία του φυτού Ριζάρι. Γεύμα προαιρετικά και συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας στη Θεσσαλονίκη, τακτοποίηση, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.
2
2η ΗΜΕΡΑ
Πρωινό σύντομη περιήγηση - γνωριμία με την πόλη και τα αξιοθέατα, (ΚΑΜΑΡΑ – ΡΟΤΟΝΤΑ - ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ) και αναχώρηση για το ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΗ, για να επισκεφθούμε το γνωστό για την αντίστασή των Ελλήνων στις γερμανικές μεραρχίες, ΟΧΥΡΟ του ΡΟΥΠΕΛ. Αμέσως μετά θα φθάσουμε στην κωμόπολη της ΚΕΡΚΙΝΗΣ και την ομώνυμη λίμνη, θαύμα της ελληνικής φύσης με μοναδική χλωρίδα και πανίδα, για να γνωρίσουμε έναν μοναδικό υγροβιότοπο στο βόρειο τμήμα της κοιλάδας του Στρυμόνα που προστατεύεται και από τη Σύμβαση Ραμσάρ. Γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στη Θεσσαλονίκη , χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.
3
3η ΗΜΕΡΑ
Πρωινό και αναχώρηση για το Βέρμιο και το χωριό Καστανία, όπου από το 1951 βρίσκεται το ιερό προσκύνημα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ, ως συνέχεια της ομωνύμου Μονής στον Πόντο, που επί 16 αιώνες αποτελούσε σύμβολο και πνευματικό κέντρο του ποντιακού Ελληνισμού. Επίσκεψη και πορεία επιστροφής για Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

Περιλαμβάνονται

Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο DAVITEL TOBACCO 4* της Θεσσαλονίκης.

σε ξενοδοχείο PHILIPPOS XENIA 4* .

Δύο πρωινά και δύο δείπνα σε μπουφέ.
Αρχηγός – συνοδός.
Τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

Σημειώσεις

Υ.Γ. Εορταστικό  πρόγραμμα  το  Σάββατο  24/2/23  μετά  το  δείπνο  στο  Roof  Garden   του   ξενοδοχείου.

Με την συμμετοχή σας στο ταξίδι αποδέχεστε τους όρους συμμετοχής που αναφέρονται στην ιστοσελίδα μας.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ – ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Το RoundTravel δεν διαθέτει δικά του αεροπλάνα, πλοία, ξενοδοχεία, λεωφορεία για να θεωρείται υπεύθυνο για την σωστή ή μη λειτουργία τους. Ο ρόλος του είναι καθαρά διαμεσολαβητικός γι’ αυτό και οι ευθύνες του περιορίζονται μόνο σε περιπτώσεις παραλείψεων και οργανωτικών αδυναμιών που οφείλονται σε υπαιτιότητα του. Τέλος καταβάλει κάθε προσπάθεια για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πελατών του και έχει την υποχρέωση να συντονίσει και να εκτελέσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα ταξίδια που διαθέτει στους πελάτες του. Δεν ευθύνεται όμως για έκτακτες καταστάσεις όπως ακυρώσεις, καθυστερήσεις ή αλλαγές δρομολογίων των διαφόρων μεταφορικών μέσων (αεροπλάνων, πλοίων, λεωφορείων, τρένων κλπ) λόγω αποκλεισμού περιοχών εξ’ αιτίας απεργιών, τρομοκρατικών ενεργειών κλπ.

Το RoundTravel διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει οποιοδήποτε ταξίδι, εάν υπάρξουν λόγοι που το επιβάλλουν, λόγοι ασφαλείας και για λόγους που κρίνεται σκόπιμο. Αν τελικώς το ταξίδι ακυρωθεί, ο πελάτης έχει τις ακόλουθες εναλλακτικές λύσεις, χωρίς καμία άλλη υποχρέωση αποζημίωσης από το Γραφείο.

Α. Ένα άλλο ταξίδι με την επιφύλαξη ότι στην περίπτωση που θα ισχύει ακριβότερη τιμή πώλησης, η όποια διαφορά επιβαρύνει τον πελάτη.

Β. Πλήρη επιστροφή των χρημάτων που καταβλήθηκαν από τον πελάτη.

Τυχόν τραυματισμοί η κακουχίες λόγω πολέμου, πραξικοπημάτων, τρομοκρατικών ενεργειών, αεροπειρατειών, σεισμών, καιρικών συνθηκών, πυρκαγιών, επιδημιών, το RoundTravel δεν φέρει ευθύνη για αποκατάσταση τυχόν ζημίας που προκλήθηκε από τους παραπάνω λόγους. Θα εξαντλήσει κάθε ενδεχόμενο για την αμέριστη συμπαράσταση και φροντίδα χωρίς να έχει την υποχρέωση κάλυψης των σχετικών εκτάκτων δαπανών, οι οποίες θα πρέπει να καλυφθούν από τους ίδιους τους πελάτες.

Πριν  αλλά και κατά την διάρκεια του ταξιδιού ο Διοργανωτής έχει το δικαίωμα να επιφέρει ουσιαστικές τροποποιήσεις αν πρόκειται να αντιμετωπιστεί κάποιο έκτακτο γεγονός ή ανωτέρα βία (καιρικές συνθήκες, κήρυξη ή απειλή πολέμου, επαναστάσεις, πολιτικές αναταράξεις, απεργίες, ασθένειες, ατυχήματα, εξτρεμιστικές ενέργειες, τεχνικά κωλύματα εναέριας κυκλοφορίας, απαγορευτικά απόπλου πλοίων, τυχόν βλάβες, μπλόκα δρόμων). Σ’ αυτές τι περιπτώσεις όλα τα έκτακτα έξοδα για την χρησιμοποίηση άλλου μέσου επιβαρύνουν τους ταξιδιώτες. Σε περίπτωση που για τους παραπάνω λόγους διακοπεί το ταξίδι στην εξέλιξή του, δεν γίνεται καμία επιστροφή χρημάτων και δεν υπάρχει καμία άλλη υποχρέωση αποζημίωσης από το γραφείο μας.

Είναι δυνατόν κατά την διάρκεια του ταξιδιού να υπάρξουν παράπονα, παραλείψεις ή προβλήματα. Ο ταξιδιώτης έχει την υποχρέωση να ενημερώσει το γραφείο μας, γραπτώς μέσω e-mail, ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό κατά τον καλύτερο τρόπο. Η παράλειψη ειδοποίησης και η διατύπωση παραπόνων εκ των υστέρων είναι πρακτική που δεν επιτρέπεται από την σχετική νομοθεσία. Τυχόν παράπονα που δεν ικανοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του ταξιδιού πρέπει να διατυπωθούν εγγράφως προς το γραφείο μέσα σε 7 ημέρες από την ημερομηνία επιστροφής της εκδρομής. Η υποβολή παραπόνων και απόψεων πέραν του προαναφερόμενου χρονικού ορίου δεν είναι αποδεκτή σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία. Η προαναφερόμενη σχετική νομοθεσία είναι Ελληνική και αρμόδια Δικαστήρια καθορίζονται τα Δικαστήρια της Έδρας του γραφείου μας στο Ηράκλειο.

Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει η να τροποποιήσει το προκαθορισμένο πρόγραμμα της εκδρομής, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Αυτό γίνεται για την καλύτερη διεκπεραίωση του προγράμματος της εκδρομής προς διευκόλυνση του ταξιδιώτη.

Επειδή η εκδρομή σας είναι οδική, λόγω κακοκαιρίας ή λόγω άλλων απρόβλεπτων συνθηκών, υπάρχει η πιθανότητα να μην προλάβετε το πλοίο για την επιστροφή σας στην επαρχία. Σε αυτήν την περίπτωση το γραφείο δεν φέρει καμία ευθύνη.

 

 

Ξενοδοχείο και πούλμαν24-27/2/23
Τιμή κατ'άτομο σε Δίκλινο238€
παιδί (μέχρι 12) σε δωμάτιο με 2 ενήλικες208€
Επιβάρυνση Μονόκλινου75€

Εγγραφείτε στο Newsletter μας