210 3319761, 2810 280040, 6934 541868
Top
 

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ!
ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ
178€ κατ'άτομο
ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΕΔΕΣΣΑ - ΒΕΡΓΙΝΑ

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ
Λουτρά ΠόζαρΣτην  εκδρομή μας Λουτρά Πόζαρ, θα επισκευτούμε τα περίφημα Λουτρά Πόζαρ ή Λουτρά Λουτρακίου!

Τα Λουτρά Πόζαρ:
Πρόκειται για πηγές που αναβλήζουν σε θερμοκρασία  37 βαθμών κελσίου, και τα νερά τους έχουν ιαματική δράση και είναι πόσιμα.
Τα Λουτρά Πόζαρ, η λουτρόπολη που βρίσκεται στη σκιά του Καϊμάκτσαλαν.
Όποιον τρόπο και να επιλέξετε για ν΄ απολαύσετε τις θεραπευτικές του ιδιότητες, το σίγουρο είναι ότι θα βιώσετε μια μοναδική εμπειρία σ’ ένα παραμυθένιο τοπίο!

Εκτός από τα Λουτρά θα επισκευτούμε και:
Την πόλη της Εδεσσας. Σπίτια μακεδονικής αρχιτεκτονικής, βυζαντινές εκκλησίες. Πίσω στο σήμερα, η πόλη της Έδεσσας σάς διασκεδάζει το βράδυ στα Καταρρακτάκια και σας χορταίνει ντόπιες εκλεκτές γεύσεις στη Φλαμουριά. Η Έδεσσα σάς χαρίζει την ενέργειά της πηγαία και αυθόρμητα. Απολαύστε την απλά, σαν ένα ποτήρι δροσερό καθαρό νερό.

Το γνωστό  χιονοδρομικό  κέντρο  του  Καιμακτσαλαν
Αγαπημένος χειμερινός προορισμός για τους λάτρεις του σκι, το Καϊμακτσαλάν είναι το μοναδικό χιονοδρομικό κέντρο στην Ελλάδα που ο σκιέρ μπορεί να φτάσει στα 2.480 μέτρα ύψος. Έχει δε τη μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας, καθώς η ποιότητα του χιονιού είναι εξαιρετική, και το τοπίο στους ανατολικούς πρόποδες του όρους Βόρα μοναδικό. Το Καϊμακτσαλάν (λευκή κορυφή) των χιονοδρόμων έχει ομαλές πίστες και όλες τις απαιτούμενες παροχές με σαλέ, σχολές και ενοικίαση εξοπλισμού.

Την Βέροια
Στις πλαγιές του βουνού Βερμίου, του κατάφυτου από έλατα, καστανιές, οξιές και φλαμουριές και περιτριγυρισμένη ΒΑ από τα Πιέρια όρη και τον Αλιάκμονα ποταμό, βρίσκεται η Βέροια. Διατρέχοντας τους αιώνες, η ευρύτερη περιοχή της Βέροιας, η προσφιλής γη των αρχαίων Μακεδόνων, κληροδοτεί στις επόμενες γενιές τους θησαυρούς μιας ένδοξης ιστορίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τις δραστηριότητες της κάθε ημέρας εδώ:

 • Προορισμός
 • Αναχωρήσεις
  Αθήνα
 • Ώρες αναχώρησης
  08:15
 • Ώρα επιστροφής
  Βραδυνή
 • Ημερομηνίες Αναχώρησης
  23 ΕΩΣ 25/3/24

Περιλαμβάνονται

Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονο πούλμαν.
Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PHILOXENIA 3* plus, στο Λουτράκι.

Δύο πρωινά και δύο δείπνα.
Αρχηγός – συνοδός.
Φ.Π.Α.
Τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.
1
1Η ΜΕΡΑ:
Αναχώρηση 08:15, στάση στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και της ΛΑΡΙΣΑΣ και η διαδρομή μας συνεχίζεται για να καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας, στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, πολύ κοντά στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ, (Λουτρακίου), που βρίσκονται στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Σύντομη επίσκεψη στο χώρο για γνωριμία και προγραμματισμό λουτροθεραπείας, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση
2
2Η ΗΜΕΡΑ
Η ημέρα αρχίζει δυναμικά για όσους επιθυμούν με λουτροθεραπεία (προαιρετικά) και αφού πάρουμε το πρωινό μας λίγο αργότερα, ξεκινάμε για το χιονισμένο ΚΑΙΜΑΚΤΣΑΛΑΝ. Θα επισκεφθούμε το ομώνυμο χιονοδρομικό, για να χαρούμε το λευκά τοπία, απολαμβάνοντας τον καφέ μας, ή παίζοντας με το χιόνι. Λίγο αργότερα στον παραδοσιακό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στο χωριό, δείπνο, διανυκτέρευση.
3
3Η ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την πόλη της ΕΔΕΣΣΑΣ με τους περίφημους καταρράκτες και πορεία επιστροφής για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

Περιλαμβάνονται

Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονο πούλμαν.
Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PHILOXENIA 3* plus, στο Λουτράκι.

Δύο πρωινά και δύο δείπνα.
Αρχηγός – συνοδός.
Φ.Π.Α.
Τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.
Τιμή κατ'άτομο σε Δίκλινο145€
Παιδί έως 12 ετών 130€
Επιβάρυνση Μονόκλινου45€

Εγγραφείτε στο Newsletter μας