Βουλγαρία-Μπάνσκο-28ηΟκτ
Βουλγαρία-Μπάνσκο-28ηΟκτ
Τι είναι το Μπάνσκο; Το υπέροχο αυτό Χιονοδρομικό στη Βουλγαρία, κοντά στην Πρωτεύουσα της την Σόφια, περίπου 4,5 ώρες από την Θεσσαλονίκη οδικώς. Το Μπάνσκο είναι μια πολύ μικρή κομόπόλη, μήκους μόλις 2,5 χλμ αλλά αποτελεί μια εξαιρετική χειμερινή εξόρμηση.
Tι μπορώ να κάνω στο Μπάνσκο; Σκι και σπορ στο χιόνι – βόλτες στην πανέμορφη χιονισμένη φύση – ριλάξ και σπα – διασκέδαση με καλό φαγητό, ποτό, ζωντανή μουσική σε κέντρα και μπαρ, εκδρομές στη Σόφια και αλλού – οικονομικά ψώνια. Το Μπάνσκο έχει κάτι για τον καθένα μας.
Το Μπάνσκο αποτελεί ένα από τα καλύτερα και πιο οργανωμένα χιονοδρομικά της Ευρώπης. Δίκαια ονομάζεται «Σεν Μόριτζ της Βουλγαρίας» και αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς στα Βαλκάνια. Πολύ οργανωμένος τουριστικά αποτελεί τον must χειμερινό προορισμό και είναι το μόνο που συνδιάζει καταπληκτικά την ξεγνοιασιά και χαλάρωση, το Σκι και τις χλιδάτες παροχές των de lux ξενοδοχείων με τις χαμηλές τιμές.
Μπάνσκο
Συνδυάζοντας τις καλές και σύγχρονες υποδομές με τις ελκυστικές τιμές, το Μπάνσκο απολαμβάνει τα τελευταία 10 χρόνια μία ταχύτατη ανάπτυξη που θα μπορούσε άνετα να αποτελέσει case study για τον ορεινό τουρισμό. Κι αν οι επενδύσεις συνεχίζονται, «ανοίγοντας» τον προορισμό και στην υπόλοιπη Ευρώπη, οι Έλληνες ήμαστε οι πρώτοι που εκτίμησαν τις αρετές του, χάρη και στην εύκολη πρόσβαση (μόλις 3,5 ώρες από τη Θεσσαλονίκη).
Από τις πίστες του σκι μέχρι τα λιθόστρωτα δρομάκια της παλιάς πόλης, το Μπάνσκο μας καλοσωρίζει για να μας προσφέρει Υπέροχες Γιορτινές Εμπειρίες Μην το Χάσετε!!
BANSKO-ΕΚΔΡΟΜΕΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ-2023-ΜΑΡΤΙΟΣ-2024-version-18oct23_compressed
BANSKO-ΕΚΔΡΟΜΕΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ-2023-ΜΑΡΤΙΟΣ-2024-από-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-version-18oct23
Πατήστε εδώ για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον – Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.


-
Προορισμός
-
ΑναχωρήσειςΑθήνα / Θεσσαλονίκη
-
Ώρες αναχώρησηςΌπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
-
Ώρα επιστροφήςΌπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
-
Ημερομηνίες ΑναχώρησηςΔεκέμβριος 'εως Μάρτιος
Περιλαμβάνονται
1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΜΠΑΝΣΚΟ
2η - 3η - 4η ημέρα : ΜΠΑΝΣΚΟ
Τελευταία ημέρα : ΜΠΑΝΣΚΟ – ΑΘΗΝΑ
Περιλαμβάνονται
Δεν Περιλαμβάνονται
Σημειώσεις
Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο ή στούντιο ή διαμέρισμα. Το τρίκλινο δωμάτιο είναι δίκλινο με πρόσθετο πτυσσόμενο κρεβάτι ή καναπές που ανοίγει Οι μεταφορές από / προς τα lift που πραγματοποιούνται από τα ξενοδοχεία προσφέρονται σε συγκεκριμένες ώρες οι οποίες είναι διαθέσιμες στη reception των ξενοδοχείων. Τα ξενοδοχεία Friends & Casa Karina λόγω κοντινής απόστασης δεν προσφέρουν μεταφορές στα lift Παιδικές εκπτώσεις Παιδιά έως 4 ετών είναι δωρεάν με επιβάρυνση τα μεταφορικά €90 με επιστροφή Παιδιά 5-12 ετών ( 1 ή 2 αναλόγως χωρητικότητας ) σε δωμάτιο με 2 ενήλικες σε πρόσθετο κρεβάτι : Έκπτωση 20% στα ξενοδοχεία Olymp, Friends, Casa Karina Έκπτωση 25% στα ξενοδοχεία Sunrise, Mountain Paradise, Premier, Riverside Έκπτωση 30% στα ξενοδοχεία MPM Guinness, Regnum, Bansko Spa, Grand Hotel Έκπτωση 3ου ατόμου 13 – 18 ετών σε πρόσθετο κρεβάτι 10% Επιβάρυνση μονόκλινου 50% στην τιμή πακέτου
Εκδρομή στη Σόφια
Ολοήμερη εκδρομή στη Σόφια. Αναχώρηση νωρίς το πρωί. Άφιξη πανοραμική όσο και πεζή ξενάγηση για να γνωρίσουμε την πόλη και τα ενδιαφέροντα μνημεία της, όπως την εκκλησία του Νέφσκυ και την υπαίθρια αγορά με παλιά αντικείμενα και αντίκες, την Ρώσικη εκκλησία, τα παλιά ανάκτορα και σημερινή πινακοθήκη, το μνημείο των Ρώσων στρατιωτών, το παλιό Πανεπιστήμιο, την Γέφυρα των Αετών και άλλα. Για αγορές η Σόφια προσφέρει ευκαιρίες, αν σκεφθεί κανείς τα 5 mall. Επιστροφή το απόγευμα στο Μπάνσκο.
Κόστος κατ άτομο : €25 | Περιλαμβάνει: Μεταφορά, συνοδό, ξενάγηση