210 3319761, 2810 280040, 2810 330787, 6934 541868
Top
 

Βουδαπέστη απευθείας από Ηράκλειο Σεπτέμβριος

Βουδαπέστη απευθείας από Ηράκλειο Σεπτέμβριος
595€ κατ'άτομο
Προλάβετε το Early Booking!

Βουδαπέστη απευθείας από Ηράκλειο Σεπτέμβριος

Βουδαπέστη απευθείας από Ηράκλειο Σεπτέμβριος
Κορυφαία αξιοθέατα στο ταξίδι μας στην Βουδαπέστη-Παραδουνάβια Χωριά είναι το μεγαλοπρεπές ανάκτορο του Σεμπρούν και τα παραδουνάβια χωριά της Ουγγαρίας.

Βουδαπέστη

Βουδαπέστη, η πρωτεύουσα της Ουγγαρίας , είναι μία από τις πιο όμορφες ευρωπαϊκές πόλεις . Είναι χτισμένη στις όχθες του Δούναβη που χωρίζει τη Βούδα από την Πέστη οι οποίες συνδέονται με γέφυρες. Η Βούδα βρίσκεται στη δυτική όχθη με καταπράσινους λόφους και πλακόστρωτα σοκάκια. Η Πέστη στην ανατολική όχθη μας γοητεύει με τις πανέμορφες λεωφόρους, τα πολυτελή μέγαρα και τη νυχτερινή ζωή που συναρπάζει.

Δεν πρέπει να παραλείψετε το «πέρασμα» από τη μεγαλύτερη πλατεία της Βουδαπέστης, την Πλατεία Ηρώων, που περιστοιχιζεται από τα αγάλματα των Ούγγρων βασιλέων.

Στο λόφο του Κάστρου θα βρείτε και την πιο  νεομπαρόκ γειτονιά με τα λιθόστρωτα σοκάκια. Εκεί σας περιμένουν παλαιοπωλεία με νοσταλγικά παιχνίδια, μπαμπούσκες, παλιά τρενάκια και μουσικά κουτιά με μελωδίες Λιστ.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στη ιδιαίτερη κουζίνα της Ουγγαρίας , με βάση την πάπρικα και τα πολύ καλά και αγνά κρέατα. Οι  συνταγές τους θυμίζουν περισσότερο Βαλκάνια παρά Κεντρική Ευρώπη.

 • Προορισμός
 • Αναχωρήσεις
  Ηράκλειο
 • Ώρες αναχώρησης
  Ηράκλειο – Βουδαπέστη 09:55 – 11:20
 • Ώρα επιστροφής
  Βουδαπέστη – Ηράκλειο 06:00 – 09:15
 • Ημερομηνίες Αναχώρησης
  Εβδομαδιαίες Αναχωρήσεις τον Σεπτέμβριο

Περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια απευθείας από Ηράκλειο
Τσάντα πλάτης
Φόροι αεροδρομίων
4 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό 4*
Πρωινό καθημερινά
Ξενάγηση στη Βουδαπέστη
Έλληνας ξεναγός
Μεταφορές από και προς το ξενοδοχείο
Ταξιδιωτική Ασφάλεια με Interamerican με προνομιακές καλύψεις.
1
1η Ημέρα: Ηράκλειο – Βουδαπέστη. Ξενάγηση πόλης
Αναχώρηση από Ηράκλειο προς την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας. Αφού φτάσουμε, θα ξεκινήσει η ξενάγηση ξεκινώντας από τη μεγάλη πλατεία των Ηρώων με το εντυπωσιακό άγαλμα του αρχάγγελου Γαβριήλ. Αυτή η εντυπωσιακή κατασκευή φιλοξενεί τα αγάλματα των βασιλιάδων της χώρας. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, τη μεγαλύτερη εκκλησία στην Ουγγαρία, όπου θα σας εντυπωσιάσει η εσωτερική διακόσμηση και το παρεκκλήσι του ναού. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσετε το Δούναβη, απολαμβάνοντας τις ομορφιές των γεφυρών και φτάνοντας στην πλευρά της Βούδας. Εκεί θα θαυμάσετε το Κάστρο, τον Πύργο των Ψαράδων και τον Ιστορικό Ναό του Αγίου Ματθία, που επικρατεί στο Βόρειο τμήμα της συνοικίας του Κάστρου. Μετά την ξενάγηση, θα μεταφερθείτε και θα εγκατασταθείτε στο ξενοδοχείο. Η υπόλοιπη μέρα είναι ελεύθερη για εσάς να εξερευνήσετε τη διάσημη οδό Vaci Utca, να δοκιμάσετε τα τοπικά εδέσματα και να χαλαρώσετε με έναν καφέ στα διάσημα Καφέ Gerbeaud & New York.
2
2η μέρα: Βουδαπέστη – Ελεύθερη μέρα
Σήμερα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε την ομορφιά του Ιστορικού Κέντρου της Πέστης ή να επισκεφθείτε την πλούσια Πινακοθήκη, όπου προβάλλονται τακτικές εκθέσεις, καθώς και το Κοινοβούλιο με τον εντυπωσιακό εσωτερικό του διάκοσμο (προαιρετική αγορά εισιτηρίου για την είσοδο). Η ημέρα είναι δική σας να αποφασίσετε πώς θέλετε να την αξιοποιήσετε!
3
3η μέρα: Βουδαπέστη – (Βραδινή κρουαζιέρα στο Δούναβη)
Σήμερα μπορείτε να επισκεφτείτε την κλειστή αγορά, όπου θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε διάφορα τοπικά προϊόντα όπως το διάσημο ουγγαρέζικο σαλάμι, τα τοπικά ποτά Ούνικουμ και Παλίνκα, καθώς και διάσημα κρασιά. Στη συνέχεια, σας προτείνουμε να εξερευνήσετε την εβραϊκή συνοικία, που είχε σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Μπορείτε να επισκεφθείτε τη συναγωγή του Dohany, τη μεγαλύτερη στην Ευρώπη και δεύτερη μεγαλύτερη στον κόσμο, καθώς και το Μνημείο των Ηρώων και το εβραϊκό μουσείο. Στη συνέχεια, μπορείτε να καταλήξετε στον κεντρικό πεζόδρομο Vaci utca για ψώνια με πληθώρα επιλογών. Το βράδυ, σας προτείνουμε μια μοναδική βραδινή κρουαζιέρα στο Δούναβη, όπου θα απολαύσετε την εντυπωσιακή θέα των φωτισμένων σημαντικών κτιρίων της πόλης.
4
4η μέρα: Βουδαπέστη – (Παραδουνάβια Χωριά)
Μετά το πρωινό, σας προτείνουμε να ξεκινήσουμε για μια θαυμάσια εκδρομή στην Καμπή του Δούναβη. Πρώτος προορισμός είναι το χωριό των καλλιτεχνών, ο Άγιος Ανδρέας, όπου τα γραφικά σοκάκια και τα όμορφα τουριστικά καταστήματα έχουν διακριθεί για τα εξαιρετικά κρασιά τους. Στη συνέχεια, φτάνουμε στο Βίσσεγκραντ, το ιστορικό σημείο ενδιαφέροντος στην εκπληκτική Καμπή του Δούναβη. Από τα εναπομείναντα ερείπια του παλιού βασιλικού ανάκτορου μέχρι την αναστηλωμένη αυλή υποδοχής της αναγεννησιακής εποχής, ακολουθούμε μια βόλτα στο Έστεργκομ, την πρώτη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας. Διασχίζουμε τη γέφυρα που συνδέει τις δύο όχθες του Δούναβη, περνώντας από τη Στούροβο της Σλοβακίας, όπου θα απολαύσουμε την εκπληκτική θέα που προσφέρει ο ποταμός, καθώς και το εντυπωσιακό φωτισμένο μνημείο του Αγίου Στεφάνου στον λόφο της Ουγγαρίας. Το απόγευμα επιστρέφουμε στη Βουδαπέστη.
5
5η μέρα: Βουδαπέστη – Ηράκλειο
Μεταφορά το πρωί για το αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στο Ηράκλειο.

Περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια απευθείας από Ηράκλειο
Τσάντα πλάτης
Φόροι αεροδρομίων
4 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό 4*
Πρωινό καθημερινά
Ξενάγηση στη Βουδαπέστη
Έλληνας ξεναγός
Μεταφορές από και προς το ξενοδοχείο
Ταξιδιωτική Ασφάλεια με Interamerican με προνομιακές καλύψεις.

Δεν Περιλαμβάνονται

Χειραποσκευή 10 κιλά 95€, βαλίτσα 20κιλά 150€, ότι αναγράφεται ως προαιρετικό, προσωπικά έξοδα, εισόδους σε μουσεία.

Προαιρετικά: • Ολοήμερη εκδρομή στα Παραδουνάβια χωριά 70€ το άτομο • Κρουαζιέρα στον Δούναβη 25€ το άτομο.

Σημειώσεις

Το παραπάνω ταξίδι έχει κοστολογηθεί με ημερομηνία 06/07/2024 πάντα σύμφωνα με την διαθεσιμότητα ναύλων και ξενοδοχείων.

To παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό, το τελικό πρόγραμμα θα είναι με το ενημερωτικό σας.

Προαιρετικά:

Ολοήμερη εκδρομή στα Παραδουνάβια χωριά 70€ το άτομο

Κρουαζιέρα στον Δούναβη 25€ το άτομο.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας